Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sajnálnád ezt a nőt, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálnád ezt a nőt, vagy igaza van a férjnek?

Figyelt kérdés

Viszonyom van egy nővel, akinek férje és gyereke is van, de én csak szexkapcsolatot akarok, úgyhogy ez nem zavar. Az ágyban hatalmas étvágya van, mindig több menetet akar. Amíg arra várunk, hogy újra felálljon addig nyalni kell vagy valami, de nem akar pihenni sem. Múltkor kérdeztem, hogy a férjével szokott-e szexelni? Mondta,hogy igen,de csak akkor ha a férje akarja és elélvezni se nagyon szokott. Kérdeztem, hogy akkor ő miért nem kezdeményez és miért nem mondja, hogy nem szokott elélvezni. Azt mondta azért, mert ha ő kezdeményez vagy ha arról beszél, hogy nem élvez el, több nyalást akar stb.akkor a férje megalázóan beszél vele. Kérdeztem mit ért a megalázó alatt. Mondta, hogy ilyenkor elmondja a férje minden nimfomániásnak, fehérmájúnak (ezeket tapasztalatból meg tudom erősíteni), aki egész nap csak a f@szra gondol (ez is helytálló),és volt már olyan is, hogy lerïbančozta (nem én vagyok az első akivel csalja a férjét), de ezt már ilyen síráshoz közeli hangon mondta, látszik, hogy meg van sértődve miatta.

Szerintetek őt sajnálni kell vagy igaza lehet a férjnek?

dec. 4. 14:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
A nőt sajnálom és lenézem egyszerre, a férje egy prűd, lusta phöts, de akkorse a szerető tartás a megoldás. Váljon el, ha ennyire nem oké a házasélet.
dec. 4. 14:34
 2/18 A kérdező kommentje:
A gyerek miatt nem akar válni azt mondja. Van egy 8 éves gyereke.
dec. 4. 14:39
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem sajnálom ezt a nőt, mert nekem a megcsalás vörös posztó, de nem amiatt nézem le, ami miatt a férje... a szexre való vágy nem egyenlő a ribiséggel. A félrekúrás már inkább (ahelyett, hogy válna).
dec. 4. 14:46
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Ja, ez ilyen kényelmes kifogás, hogy van egy 8 évese. Öreganyám, akkor vált két kisgyerekkel, amikor még "divat" se volt válni, de megmerte lépni... 🙄
dec. 4. 14:57
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy sajnálom. Mocskos ribi tényleg. Nem a gyerek miatt nem akar elválni hanem a kényelem miatt anyagilag. Amúgy szexmániás ha állandóan csak a fasz körül fognak a gondolatai.
dec. 4. 15:01
 6/18 A kérdező kommentje:
Én is ezen akadtam fenn, hogy első kézből tapasztalom, hogy nimfomániás, és úgy magamtól is ezt könyveltem el a legjellemzőbb tulajdonságának. Aztán könnybelábadt szemmel mondja,hogy a férje milyen megalázóan beszél vele, mert nimfomániásnak meg fehérmájúnak hívja, mintha ő nem tudná magáról,hogy tényleg az😃 Mondjuk akkor kicsit megsajnáltam mikor mondta,hogy nem mer kezdeményezni,nem meri mondani,hogy nem élvez el,és kinyalni se nyalja ki a férje. Ahogy ismerem neki ez tiszta kínzás lehet😃
dec. 4. 15:12
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom a férje az esküvő előtt is szr volt az ágyban. Minek ment hozzá?
dec. 4. 15:21
 8/18 anonim ***** válasza:
47%
Sajnálom a nőt, csak kiéhezett a férj meg egy önző, lusta,tuskó.f
dec. 4. 17:11
 9/18 anonim ***** válasza:
67%

Szeretetkva csak.

Szeretehianyos azert szexel osszevissza csak hátha ugy kap. Mert amugy senkinek nem kéne.

Elkeseredett senki.

dec. 4. 17:15
 10/18 anonim ***** válasza:
47%
A nimfománia az egy betegség, azzal pszichológushoz kell fordulni, mert tönkreteszi a beteg életét.
dec. 4. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!