Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat is elönti a szeretett mikor megszületik a
gyerekük és utána csak a gyerek lesz és nem csalják meg
a feleségüket?
Fogd be a férfit is a gyerekkel való munkába, néha egy-egy éjszakai etetést ő is bevállalhat. Hidd el, utána ereje sem lesz megcsalni. És nem, nem a férfi lehúzása ez, hanem az, hogy a felesége is hálás lesz, hogy segít neki. Ezzel is a pasas is nyer ám. :) ha nem most, később. Az első időszak sajna nehéz, túl kell élni.
ma 09:31
#11 Ha magától nem csinálja, ezzel csak azt lehet elérni, hogy menekülni fog otthonról. Emlékszem egykori kollégáimra, egy sem sietett haza, vagy bent maradtak estig az irodában, vagy beültek estig valahova. Fő, hogy ne kelljen hazamenni. A férjem kollégáinál, haverjainál ugyanez volt a helyzet. És persze nőügyek is voltak, itt is, ott is.
ma 10:15
12# mondjuk csak azt nem értem akkor, hogy miért az a sok "gyereket akarok" férfi,amikor egyiknek sincs igazából semmi kedve a gyerek koruli teendokre
ma 10:23
#13 Mert mindenkinek van, hogy néz az ki, hogy neki nincs. Kipipálandó tétel a listán. Lakás, kocsi, karrier, feleség, gyerek. Másfelől meg a nő dolga a gyerek körüli teendők, főleg ha még otthon is van vele évekig.
ma 10:30
14# ugye remélem ezt nem gondoltad komolyan?
Már az gáz hogy egy emberi lény vallalasa csak egy kipipálando dolog a bakancslistan,az meg méginkább ha valaki nincs tisztában azzal hogy a gyermeknek mennyire szüksége van az apjára is érzelmileg lelkileg gondoskodásilag egyaránt...
ma 10:52
ma 12:06
#15 Nem akarlak elkeseríteni, de bizony sok nőnél is így van. Csak ők nem tudnak kibújni a kötelezettségek alól. Nézd meg, hányan sipákolnak itt a Gyakorin, hogy nem gondolták, mekkora szívás a gyerek
ma 12:58
15# vagyok
Mivel nő vagyok, ezért azt azért hozzatennem, hogy erről a jelenségről nagyrészt a kormány erőltetett szuleszto propagandája, és az olyan "ősanyák" tehetnek akik szándékosan ferditve úgy adják elő az anyasag képét hogy minden szipiszupi cukormazas... aztán az ember lanya felnő,gyereke lesz és rászakad a valóság akkor jön az anonim segitsegkeres olyan mondatokkal amiket a valo eletben kimondani se lehet mint a: megbantam ezt az egészet,nem szeretem ezt a gyereket stb
ma 13:26
Igen, és még hozzátehetjük a média áldásos tevékenységét, a reklámokat, a közösségi médiában működő influenszer díszp****csákat. Filmsztár külsejű anyuka arcán boldog mosollyal pelenkázza kicsattanóan egészséges, kacagó gyermekét, még boldogabban szolgálja fel ötfős családjának a bolognai spagettit...
ma 13:36
18-as nekem is ezt szajkózta a környezetem kb gyerekkorom óta. Mégis volt annyi eszem, hogy a körülöttem élő emberek, plusz szüleim negatív példáiból tanuljak. Így soha nem vállaltam gyereket. 41 éves vagyok és picit se bántam meg.
A többség meg nem értem miért dől be a hazugságoknak.
ma 14:16
Kapcsolódó kérdések: