Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beletudnal szeretni a szeretod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beletudnal szeretni a szeretodbe ha a hazastarsadba mar nem lennel szerelmes?

Figyelt kérdés
Mert gondolom azert nem szeretnek bele a szeretobe mert a hazastarsuk irant ereznek

nov. 25. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a házastársamba már nem voltam szerelmes, ezért lettem szerelmes a szeretőmbe. Ok-okozat 🤷‍♀️
nov. 25. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A házastárshoz max. a megszokás köti őket, ami kva kényelmes.A szeretőhöz meg az újdonság.Ez egyik sem utal komoly érzelmekre.
nov. 25. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
16%
Egyszerre több embert is lehet szeretni.
nov. 25. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes vagy a házastársadba, akkor nem lesz szeretőd.
nov. 25. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Az en szeretom imadja, szereti a feleségét, a mindene, megis vagyok neki.

Meg, hogy a noket nem lehet megerteni..

nov. 25. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

A feleségem is szerettem, azért vettem el. Annak a nagy szerelemnek is vége, marad a megszokás, a gyerekek, a közös otthon. De ez nem fogom eldobni azért, mert épp másba zúgtam bele. Elmúlik ez is, gyorsan, aztán mi marad? Se szerelem, se család, se otthon.

Nem vagyok hülye.

nov. 25. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!