Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha párom összeszólalkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párom összeszólalkozás után letilt napokra, az lehet figyelmeztető jel a megcsalásra?

Figyelt kérdés

nov. 17. 16:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyerekesen viselkedik, így nehéz lesz együtt élni.

Ilyen korban már nem helyénvaló ez a viselkedés.

Más szóval b@ssza meg magát

nov. 17. 16:50
 12/21 A kérdező kommentje:
Más(ok) fogják rövid időn belül b.... Ni! De majd ahogy telik az idő, rádöbben! Kevés az hogy elmondom, hogy csak te számítasz, meg így szeretlek úgy szeretlek, a tettek a fontosak! Én ennyit kértem tőle, (soha nem voltam féltékeny) mutassa meg az insta üzeteit..... Azt mondta, nem tud belelépni..... Én meg nem vagyok madár!
nov. 17. 17:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Uhh hát az exem le nem tiltott, de tényleg sokszor volt olyan, hogy nem szólt hozzám, ha összeszólalkoztunk. Na aztán amikor kidobtam volt ám sírás, szerintem a legjobban ezzel tudod megszivatni :D
nov. 17. 18:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Csicskáztat csak. Hisz erre tapadsz, nem? Normalis nő az meg nem kell.
nov. 17. 19:00
 15/21 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy normális kell..... Félreismertem
nov. 17. 19:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább arra figyelmeztet, hogy gyerekes és kuplungos.
nov. 17. 20:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon kuplungos.... Fontosabb neki a f... Z, minden héten más fogja csinálni! És leátkozta a gyerekeit, hogy nem tud belépni az instájába! Büszke lehet rá a családja!
nov. 17. 22:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek én is ilyet,ha valami nem tetszik neki vagy megsértődik,szóval bármi ami nem a szája íze szerint van akkor letilt! 50 éves "férfi"! Tudod kérdező,akkor tiltson,ezen csak nevetni lehet és vállat vonni! /Én ezt tettem/!

Ahogy a válaszolok zömme írta (gyerekes,kuplungos stb.)

nov. 18. 07:57
 19/21 B. Judit válasza:
100%
Ha lefordítom a letiltást a való világban való életre, nem a neten, akkor az úgy néz ki hogy hátad fordít neked faképnél hagy, letagadja ha keresed. Milyen üzenet ez? Tudja hogy ezzel bánt. Milyen szeretet ez? Semmilyen. Ha ezt tapasztalod menekülj, ne hagyd hogy nagykegyesen megbocsásson. Elpazarolsz rá hosszú időt ha ezt megengeded. Ne reagály ne keresd. Tiltsd te is egyszer majd csak észreveszi.
nov. 22. 17:42
 20/21 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Én is letiltottam egy veszekedés után, pont amiatt, mert szerintem ő csalt meg engem, de eszem ágába nem jutott az, hogy bosszúvágyból keressek magamnak én is egy partnert. Eleve rengeteget túlóráztam, időm sem lett volna rá és persze huzalmam sem más nőkhöz.
nov. 23. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!