Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Terhességem alatt a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhességem alatt a férjem egy nőt többször dugott. Minden nap küldött jó reggelt üzenetet . A nő seggét is izgatta, visszafelé is ment. Élete első szájbaélvezése ezzel a nővel történt . De állítólag engem szeret?

Figyelt kérdés
nov. 16. 16:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
89%
#20 Szépen próbálod igazolni magad, de valószínűleg erre neked van szükséged. A szexuális érdeklődésnek semmi köze ahhoz, hogy mit értél el, meg ki vagy. Én pl. leszarom, hogy zongorázol, meg milyen vállakozásod van. Nekem életem legjobb partnere egy középfokú végzettségű felszolgáló volt. Olyan volt, mint a mágnes. Isteni az ágyban. Csak ránéztem és végem volt. Ha te ezt nem tudod elérni egy nőnél, akkor így jártál.
nov. 16. 19:22
 22/28 acelsziv ***** válasza:
52%
SZerintem a kérdező a faszi és csak dicsekedni akart
nov. 16. 19:40
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
23. Csak azért írtam, mert az átlagnál bőven magasabb a kézügyességem és az érzékem. Érzelmileg is toppon vagyok. Azt tudtad hogy az intelligencia mindenhez szükséges?
nov. 16. 19:58
 24/28 anonim ***** válasza:
62%
Ne itt hencegjünk kérem, teljesen eltérünk a kérdéstől. Hova lett a kérdező?
nov. 16. 20:12
 25/28 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a férje most éppen benne van! :D
nov. 16. 20:14
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Állítóleg szeret? Igen, állítólag. Mi a kérdés???
nov. 16. 21:48
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

#23 Mondjuk ha valaki azt hiszi hogy a zongorázástól meg a diplomáktól lesz jobb az ágyban, az valószínűleg tényleg nem vágja a témát. A kézügyesség sem számít, egy puncin nem bűveszkedni kell.

Tök jó megfigyelés, hogy a férfiaknak a szar szex is jó (amíg nincs jobb). Őket valóban kevésbé kell "istápolni". Mivel biológiailag úgy vannak felépítve hogy ha kellő ideig egy lyukba dugdoshatják a farkukat, akkor el is élveznek. Szórják a magvaikat. A nők ellenben csak akkor élvezik a szexet ha tényleg jó. Egy szar pasinál jobb egy vibrátor. Mivel mi sokkal nehezebben élvezünk el, a száraz reszelés meg egyrészt fájdalmas, másrészt mérhetetlenül unalmas. De ha egy pasi jó az ágyban, az fantasztikus, akkor nagyon is akarunk szexelni. A nők sem hülyék, a jó szex az jó nekünk is.

Nekem eddig a legjobb partner egy viszonylag elhízott IT-s nerd, akinek meglepő módon nem túl jók a kommunikációs képességei. De a lényeg, hogy úgy meg tud dugni ahogy kell, és ahogy más nem tudott korábban. Ezt vagy tudja valaki, vagy nem. Persze nyilván tanulható a szexuális kultúra is, de ahhoz szándék is kell. Nem csak puffogás, meg babérokon kushadás.

Kérdező, mi a kérdés? Ha a férjed úgy szeret téged hogy megcsal, akkor nem akarom megtudni mit csinál azzal akit nem szeret. Pláne egy terhes nőt megcsalni hatalmas gerinctelenségre vall. Inkább egy ilyen ne szeressen. Én nem maradnék vele, hacsak anyagilag nem muszáj. Ha annyira nem felelt meg neki az a szex amit te nyújtani tudsz, akkor nem kellett volna gyereket csinálnia neked, hanem szakítania kellett volna. Nem olyan bonyolult ám nem féregnek lenni.

nov. 17. 01:29
 28/28 anonim ***** válasza:
. Akkor abból induljunk ki, hogy vannak nők, és vannak idegen lények. A nők szeretnek szexelni, az idegen lények meg nem. Felesleges a férfiakat okolni, éb krva jó vagyok mindenben, legyen az lelki, érzelmi vagy testi. Egyetlen dolgot baxtam el, hogy idegen lénynek adtam a fiatalságom, az életem és a tehetségem. Na ez az én nagy hibám, ami miatt nem is hibáztatok önmagamon kívül senkit. A saját feleségem legnagyom ellensége az érzelem, a testiség és a szex, ő ezt be is vallotta. Innentől kezdve, nincs miről beszélni, az a nő aki frigid, agyhalott, asszexuális, a végtelenségig önző, érzéketlen egy személyben, az nem nő, és nem ember. Egy ilyennel nem hogy szexelni nem lehet, hanem még együtt élni sem. Igen, igen, az én hibám, mert én meg egy jóságos, önbizalomhiányos nyomorult idióta vagyok. Így a téma meg is lett fejtve!
nov. 17. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!