Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhességem alatt a férjem egy nőt többször dugott. Minden nap küldött jó reggelt üzenetet . A nő seggét is izgatta, visszafelé is ment. Élete első szájbaélvezése ezzel a nővel történt . De állítólag engem szeret?
Voltam már ilyen sztoriban, tudtom nélkül szerető voltam.
Mint kiderült, amúgy tényleg szerette a terhes nőjét.... undorító sztori. Majd a nő elvetette a gyereket, hogy büntesse a palit mert ő nagyon akart gyereket. Annyira, hogy nekem is sírt, hogy velem kellett volna összehozni.
Vannak beteg férfiak... olyan gyorsan léptem ki a történetből amilyen gyorsan csak tudtam. Amúgy kísértetiesen hasonlít a sztori, csak azért szóltam hozzá. Annyi csak, hogy nem én voltam az első szájba élvezése mert amennyire szexuálisan ringyó volt a pasi, jó hogy kutyától nem született még gyereke.
A szex mocskos ?
Csak ha jól csinálják.
Le lehet pontozni, de itt szerintem azért a Kérdező felelősségén is el kell azért gondolkodni, hogy mi vezetett idáig a valóban borzasztó rossz helyzetig, hogy még kisbabásan is csal...
Ha prűd vagy az ágyban, vagy a mennyiséggel volt a baj, akkor nem csoda, hogy másfelé nézett a férj. Ez egyáltalán nem függ össze azzal, hogy egyébként szeret téged vagy sem, csak hogy van egy erős igénye amit nem kap meg otthon.
Sokszor az is előfordul, hogy az érzelmileg hideg helyzetből és attól hogy a felség nem néz fel rájuk, menekülnek a szerető felé.
Ha meg minden patent volt, érzelmek is voltak, bújás is, minőségi szex is, akkor meg egy gennyláda, nincs min szépíteni. :/
18
Nőként írom, hogy ez sokszor tényleg így van. Bár férfinél is van olyan, akinek nem túl magas az igénye a szexre.
Ez van... Meg kell találni azt, akivel kompatibilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!