Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek lányok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek lányok, ha kiderül, hogy roppantul sóher a szeretőtök?:)

Figyelt kérdés
Tehát minden kiadást számon tart, ha te veszel neki valamit az jöhet természetesen, de ha ő vesz valami apróságot, azt legközelebb behajtja rajtad.

tegnap 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmit mert nem lenne szeretőm.

De amúgy miért adsz neki valamit amikor ő zsugori?

tegnap 12:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyennel nem kell foglalkozni.

Hosszú távon tönkretesz.

tegnap 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én szeretőm semmit sem vesz nekem, így én sem neki.Nem is ezért tartom.🤷
tegnap 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is dobnám, hosszútávon nem működne.
tegnap 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem veszek neki semmit, es tőle se varok semmit. A szeretőnek nem ez a lényege. Bar biztos van olyan is, de nálam nem. Még parkapcsolatban sem várom el hogy költsenek rám, es én se szoktam, max születesnap, karácsony.

De szeretőnek akkor sem, csak komolynak

tegnap 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Kidobnám. Ha már a szeretője vagyok és úgyis csak használ akkor adjon is érte cserébe valamit.
tegnap 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!