Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El fogja valaha hagyni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fogja valaha hagyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egyik barátnőmnek szeretője van két éve. Azzal etetti hogy szereti, de közben állandóan azt posztolja a közösségi oldalakon hogy mennyire jó a házassága. A barátnőmnek már tönkre ment a kapcsolata. Kisebb időszakra vége lett a kapcsolatuknak, akkor bele volt betegedve.A munkahelyen már mindeki erről beszél. Szerintem ez csak idő kérdése hogy ne jusson a megcsalt feleség fülébe.

Nem akarom megbántani, de szerintem ez a kapcsolat zátonyra futott. Ti hogyan látjátok, ezt? Találkoztattok hasonlóval?

tegnapelőtt 08:14
 1/6 Kólauborkával ***** válasza:
84%

Őszintén, az ilyen meg is érdemli. Tudja, hogy van asszonya a csávónak, de azért csak szétteszi… mindenki megtalálja a párját, ez a szép ebben a világban.

Milyen figyelmeztető jelek kellenek még a hölgynek?!

tegnapelőtt 08:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy csúnyán hangzik, de ostoba. Javasoltam neki, hogy nem egy hosszan fenntartható és járható út. De én már kiszálltam ebből a tanácsadó szerepből, elegem lett hogy állandóan játsza az áldozatot, a mátírt.
tegnapelőtt 08:21
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Mi közöd mások életéhez, kérdező?

A te életedben minden oké?

tegnapelőtt 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ő élete és úgy rontja el ahogyan csak szeretné. Nem vagy köteles hallgatni őt és tanácsot sem adni. Ha úgy érzed, hogy elég volt belőle nem is muszáj barátkozni vele tovább.
tegnapelőtt 09:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Én az ilyen embereket nem tudom sajnálni. Saját maguk alatt vágják a fát. Kapcsolata is volt közben szép, gondolom akkor erősen kapcsolat függő is. Nem gondolnám egyébként együtt lesznek valaha is, szerintem ha szakítana is a férj, akkor sem a barátnőddel jönne össze. Barátnőd meg ha téged lehúz, ne foglalkozz vele sokat.
tegnapelőtt 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Te írod, hogy A barátnőmnek már tönkre ment a kapcsolata.Akkor mi a kérdés, ha egyszer már tönkrement? Akkor tudomásul kell venni, hogy ennyi volt, nem tudta a feleségtől és a gyerektől, gondolom, az is van, leválasztani a férjet. Mondd meg neki, hogy ebbe bele kell törődni, majd talál egy függetlent, az legalább becsületes ügy lesz.
tegnap 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!