Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a kapcsolatommal?
Figyelt kérdés
Szoval ez az egesz 13 evvel ezelott kezdodott amikor megismertem ot, 15 eves voltam o 17… beleszerettem, az elso nap amikor meglattam ot, Nem voltunk sokaig egyutt par honapot kb, mert elhagyott! Mondvan hogy a szulei nem engedik hogy kapcsolata legyen mert tanulnia kell, Mindketten uj eletet kezdtunk massal, de meg azutan is tartottuk a kapcsolatot s joban maradtunk! Ahogy telt az ido, o ujra probalkozott nallam de en valamiert nem akartam, pedig nagyon tetszett nekem s vagytam a figyelmere de valamiert nem akartam hogy ujra egyutt legyunk, lehet feltem hogy ujra megbant, ezt ense ertettem! Tobbszor is talalkoztunk de csak mint baratok… sokszor mentunk ossze vissza kettesbe, de nem tortent soha semmi koztunk, s igy elteltek az evek, amig 5 evvel ezelott ujra elkezdtunk beszelgetni, csak egy szivesseget kertem tole, amit nemis magamnak kertem hanem egy ismerosomnek, s o elfogadta , megbeszeltuk hogy masnap talalkozunk, de meg az nap egesz estig beszelgettunk, rengeteg mindenrol, de foleg kettonkrol… masnap talalkoztunk, nem hittem hogy lehetne tobb hisz baratnoje volt, o azt mondta nincsenek jol meg s ezert bele mentem a jatekba! Megcsokolt, ami felidezett minden egyes emleket amit egyutt toltottunk el, s egybol az villant be h en akarom ot! Ez igy folytatodott , irt enis irtam, talalkozgattunk, sokszor, ugy voltam vele hogyha tenleg ennyire rossz a kapcsolata akkor bisztos engem valaszt majd… de ahogy telt az ido, nem volt valtozas, es en feladtam! Osszejottem valakivel! Akivel mar 5 eve egyutt vagyok, akivel ugy ereztem hogy le akarom elni az eletem! Amig egy nap ujra felkeresett s mindent felkavart bennem, azt irta hogy nem tudott elfelejteni es hogy szeret! Akkor ez az egesz megijesztett hisz en boldog parkapcsolatban eltem, persze tudvan hogy ensem felejtettem el ot… megijedtem ezert mindenhonnan letiltottam! Eltelt egy par honap, s emlekeztem a szulinapjara, s irtam neki! De nem kaptam valaszt, utanna neztem s ugy lattam boldog es minden rendben az eletevel… eltelt 3 honap, a baratommal az eljegyzesunkre keszulodtunk, mar minden elvolt intezve, amikor o felkeresett s elmondta hogy azert nem valaszolt mert epp a valast inteztek s eleg rossz passzban volt! Persze amikor en ezt meghallodtam lesokkoltam hisz en pont masnap keszultem ferjhez menni! Osszezavarodtam, nem tudtam hirtelen mit erzek, ugy ereztem meg bolondulok… de eljott a masnap, en ferjhez mentem… teltek a napok.. amikor egyzser csak osszefutottunk az utcan, megaltunk beszelgetni, persze mindketten osszevoltunk zavarodva, es o megcsokolt amit hagytam, mert ugy ereztem akarom, ugy ereztem akarom latni hogy mit erzek meg iranta … megbeszeltuk hogy talalkozunk hogy beszeljunk, hogy beszelgesssunk mindenrol… eljott a talalka estelye, eljott utannam, haza mentunk nalla, egyutt voltunk , a szemembe mondta hogy szeret es nem hiszi el hogy ferjhez mentem ! Fajtak a szavai, ossze zavart, megkerdojeleztem az addigi kapcsoaltom a parommal es mindent, mivel a kapcsolatomba is voltak problemak… ezutan tartottuk a kapcsolatot amig ujra talalkoztunk… ugy erzem ha vele vagyok hogy mindigis ot szerettem, de a parom is eszembe jut, hisz 5 eve mar hogy egyutt vagyunk es felesegul is vett! De ez a fiu mindigis ott motoszkalt a fejembe, de nem tudtam h erzek iranta addig amig nem lattam ot ujra! Ez mar 1 eve lassan hogy tart! S nem tudom hova vezet, ketsegbe vagyok esve, mert ott van o, akit 13 eve ismerek s annyi mindent ateltunk, s ott a parom akivel 5 eve egyutt vagyok! Mit tehetnek?nov. 10. 20:58
1/5 anonim válasza:
Mondjuk először tanulj meg helyesen írni. Aztán köpj fel és állj alá. Majd válj el és légy "életed nagy szerelmével" aki el fog hagyni újra. Egyébként nem elég, hogy szerető voltál most már csalfa is vagy. Gratulálok. Válj el minél előbb. Nehogy babát várj a pároddal és ne is csald meg még jobban.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Nagyon szép mese :) Külön hely van neked a pokolban amiért ilyen kamu szarokkal kötöd le mások idejét egy olyan internetes fórumon ahol ténylegesen vannak emberek akik segítségért kiáltanak.
4/5 anonim válasza:
3. bár kamu lenne de sajnos nem az. A barátnőm írta ki a kérdést.. nyilván szar helyzetben van ezt tudja ő is.. lebaszás helyett egy értelmes tanácsot is lehet adni :)
5/5 anonim válasza:
Már a feltételezést sem értem hogy gondolhatja valaki kamunak.. biztos arra fordítsa az idejét hogy ilyen hosszú sztorit kitaláljon… amúgy szerintem az hihetetlen, hogy mielőtt férjhez ment írt neki a csávó.. igen pont azelőtt egy nappal írt mielőtt megpolgáriztak. Neki nagy szerelme volt akivel nem jött össze, igen hibázott méghozzá nagyot. De nem embert ölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!