Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 5 éve vagyunk együtt a páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve vagyunk együtt a párommal,jól működő kapcsolat és bizalom volt. Csak furán viselkedik pár hete. lehet hogy megcsal?

Figyelt kérdés

tegnap 08:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a napnál is világosabb, hogy viszonya van. Mégis ki szólítaná drágámnak? Én szembesíteném az SMS-sel, úgy sem tudja kimagyarázni. És megkérném, hogy mutassa meg a Messenger üzeneteit is. (Archív üzeneteket is). Ne hagyd magad hülyének nézni, jogosan gondolod hogy megcsal, nehogy már még te érezd magad szarul amiért rákérdezel. Majd írj, mi volt!
tegnap 09:48
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

"Mert megtetszett neki egy másik nő?"

Neked komoly gondok vannak a fejedben. A "megtetszés" nem egyenlő a megcsalással. Ha sétálunk az utcán és a párom megnéz egy nőt, akkor lehet mondani, hogy megtetszett neki. De ha már bizalmas üzenetek jönnek, főleg arról, hogy neki melyik nap alkalmas a drágámnak, akkor szerinted miről lehet szó? Biztos legóznak, nem?

tegnap 10:02
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Nyerítek a röhögéstől. 🫣

Mi a munkája a csajodnak, pasidnak. A franc érti mi fene vagy. 🙂 Súgok. Ha a munkája olyan, lehet azért jött a sms vagy email, tehát munka. Lemondás, átírás, másik idő, mégis jó.

Amúgy kérd el a telefonját és ellenőrizd! Közben kérdezd meg amit nem értesz. Nen ez a legtisztább dolog?

tegnap 12:38
 14/21 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem egyszerű,mert ő azt mondja hogy szeret,és nem undok velem. Nem tudom mit csináljak? De egy ismerősöm mondta,hogy az a biztos ha megnézem kivel,mit írkál (mint régebben is)és akkor biztosan tudom,hogy megcsal,vagy nem. Mert ő nem fogja elmondani,ha úgy van..
tegnap 12:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor esetleg csinald, amit hosszan kifejtettem a harmas vagy negyes kommentben.
tegnap 12:54
 16/21 anonim ***** válasza:
De, pedig baromira egyszerű, ahogy többen is leírtuk: szembesíteni kell az SMS-sel és mutassa meg a Messengert is. Hiába mondja hogy szeret, ha közben másik nő irogatja neki hogy “dragam”. Vagy ha neked ez így belefér, akkor ne kérd számon, te tudod.
tegnap 13:37
 17/21 A kérdező kommentje:
13 nak.ha pasi lennèk,azt írtam volna,hogy barátnőm. Másságra nem cèloztam...akkor úgy tudom még nő vagyok. Ne írj ilyen stilusba,ha segíteni nem tudsz hagyd.
tegnap 13:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Furcsán viselkedik, lezárta a facebookját, nem közeledik hozzád, láttál egy aligha félreérthető SMS-t. Ezek egyenként is gyanúsak, de együttvéve szinte teljesen biztos, hogy van valakije. Tedd meg magadnak azt a szívességet; bármilyen fájó is, hogy szembesíted a dolgokkal, mert amíg nem teszed, addig saját magadat idegeled és állandóan tépelődsz.
tegnap 13:43
 19/21 A kérdező kommentje:
16 nak. Az sms-törölte,az biztos. Akkor meg,otthon volt,és felébredt és már nem tudtam újra megnézni a telefonját.
tegnap 13:44
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha törlte a csaj sms-ét, akkor tényleg nem fontos számára. Nem jelent neki semmit. Írtad szeret is, tehát nagy baj nincs szerencsére.
tegnap 13:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!