Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 5 éve vagyunk együtt a páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve vagyunk együtt a párommal,jól működő kapcsolat és bizalom volt. Csak furán viselkedik pár hete. lehet hogy megcsal?

Figyelt kérdés

nov. 5. 08:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a napnál is világosabb, hogy viszonya van. Mégis ki szólítaná drágámnak? Én szembesíteném az SMS-sel, úgy sem tudja kimagyarázni. És megkérném, hogy mutassa meg a Messenger üzeneteit is. (Archív üzeneteket is). Ne hagyd magad hülyének nézni, jogosan gondolod hogy megcsal, nehogy már még te érezd magad szarul amiért rákérdezel. Majd írj, mi volt!
nov. 5. 09:48
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

"Mert megtetszett neki egy másik nő?"

Neked komoly gondok vannak a fejedben. A "megtetszés" nem egyenlő a megcsalással. Ha sétálunk az utcán és a párom megnéz egy nőt, akkor lehet mondani, hogy megtetszett neki. De ha már bizalmas üzenetek jönnek, főleg arról, hogy neki melyik nap alkalmas a drágámnak, akkor szerinted miről lehet szó? Biztos legóznak, nem?

nov. 5. 10:02
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Nyerítek a röhögéstől. 🫣

Mi a munkája a csajodnak, pasidnak. A franc érti mi fene vagy. 🙂 Súgok. Ha a munkája olyan, lehet azért jött a sms vagy email, tehát munka. Lemondás, átírás, másik idő, mégis jó.

Amúgy kérd el a telefonját és ellenőrizd! Közben kérdezd meg amit nem értesz. Nen ez a legtisztább dolog?

nov. 5. 12:38
 14/21 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem egyszerű,mert ő azt mondja hogy szeret,és nem undok velem. Nem tudom mit csináljak? De egy ismerősöm mondta,hogy az a biztos ha megnézem kivel,mit írkál (mint régebben is)és akkor biztosan tudom,hogy megcsal,vagy nem. Mert ő nem fogja elmondani,ha úgy van..
nov. 5. 12:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor esetleg csinald, amit hosszan kifejtettem a harmas vagy negyes kommentben.
nov. 5. 12:54
 16/21 anonim ***** válasza:
De, pedig baromira egyszerű, ahogy többen is leírtuk: szembesíteni kell az SMS-sel és mutassa meg a Messengert is. Hiába mondja hogy szeret, ha közben másik nő irogatja neki hogy “dragam”. Vagy ha neked ez így belefér, akkor ne kérd számon, te tudod.
nov. 5. 13:37
 17/21 A kérdező kommentje:
13 nak.ha pasi lennèk,azt írtam volna,hogy barátnőm. Másságra nem cèloztam...akkor úgy tudom még nő vagyok. Ne írj ilyen stilusba,ha segíteni nem tudsz hagyd.
nov. 5. 13:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Furcsán viselkedik, lezárta a facebookját, nem közeledik hozzád, láttál egy aligha félreérthető SMS-t. Ezek egyenként is gyanúsak, de együttvéve szinte teljesen biztos, hogy van valakije. Tedd meg magadnak azt a szívességet; bármilyen fájó is, hogy szembesíted a dolgokkal, mert amíg nem teszed, addig saját magadat idegeled és állandóan tépelődsz.
nov. 5. 13:43
 19/21 A kérdező kommentje:
16 nak. Az sms-törölte,az biztos. Akkor meg,otthon volt,és felébredt és már nem tudtam újra megnézni a telefonját.
nov. 5. 13:44
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha törlte a csaj sms-ét, akkor tényleg nem fontos számára. Nem jelent neki semmit. Írtad szeret is, tehát nagy baj nincs szerencsére.
nov. 5. 13:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!