Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A házas fél elvárhat hűséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házas fél elvárhat hűséget a szeretőjétől?

Figyelt kérdés

Tehát ha a házaspár egyik tagja viszonyba kezd valakivel, elvárhatja hogy az hűséges legyen? Neki sincs más a házastársán kívül.

Vagy ehhez semmi joga, hisz a házasságtörés nagyobb bűn, mint a "sima" megcsalás?

Vagy esetleg annyi, hogy komoly célból ismerkedhet, hisz együtt nincs jövőjük, de ne szexelgessen össze-vissza. A szerető jóval fiatalabb.

okt. 25. 12:19
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Tudod miért nevetek a legtöbb válaszon? Mert oké, mind jogos, de miért veszi mindenki evidensnek, hogy csak egy gerinctelen férfi, es egy naiv fiatal nő lehet a kérdés szereplője? :D

Mi van ha én egy az egész napos házimunkába és a kisgyereknevelésbe éppen beleroppanó feleség vagyok, akire rászállt egy egyébként kifejezetten vonzó fiatal férfi? (Nem is értem mi a francot akar tőlem) Akivel mondjuk hónapokat beszélgettünk az első találkozás előtt? Sokkal többet mint a férjemmel összesen...

Na ezért kérném hogy mellettem ne keféljen össze-vissza, ha már nagy nehezen, de sikerült elcsábítania. Igazán nincs férjezett, kisgyerekes anyukákra szorulva.

Jöhet a rib.ancozás, 3... 2... 1...

| |

V V

okt. 26. 17:04
 22/27 anonim ***** válasza:
72%
21, ez esetben lesz nagy sírás, fixen. A szeretőt tartó nős pasik dobálják a nőiket, itt meg te fogsz megrogyni nagyon. Amit te nagy nehezen elcsábításnak gondolsz, az csak egy volt a sok bedobott csali közül. Te ráharaptál, de a többi attól még bedobva maradt. Egy biztos, nem futsz ide vissza beszámolni róla. Olvasgass kicsit itt a neten elhanyagolt anyukák csalódásairól.
okt. 26. 18:01
 23/27 anonim ***** válasza:
86%
Ja, és csak rossz duma lesz a "de megérte, tartott amíg tartott, vétek lett volna kihagyni...".
okt. 26. 18:02
 24/27 anonim ***** válasza:
24%

"Mi van ha én egy az egész napos házimunkába és a kisgyereknevelésbe éppen beleroppanó feleség vagyok, akire rászállt egy egyébként kifejezetten vonzó fiatal férfi?"

Azért ez elég "jó"... Más nőt meg le sem szrnak, főleg nem "kifejezetten vonzó" és/vagy fiatal férfiak. 10-es skálán mennyire nézel ki jól? Gondolom, minimum 8. Még hogy nem a külső számít, írogatják itt nekünk, sikerteleneknek.

okt. 26. 18:11
 25/27 anonim ***** válasza:
38%
Most nézem, úgy érzed, a férjeddel nincs közös jövőtök. Hagyd ott a francba, heverd ki a csalódást és utána kezdj új életet. Ne rontsd tovább az állapotodat egy garantált csalódással. Nem lesztek az új fickóval az ezerből egy akiknek sikerül, nincsenek csodák.
okt. 26. 18:11
 26/27 A kérdező kommentje:

Magamnak jó indulattal adnék 5-t, bár sokak szerint szép vagyok, csak kicsit husi.

Nem várok semmit ettől a "fiútól", jelen esetben ő szekál azzal hogy többet akar, de ez már idegesít.

25, nem érzem úgy hogy nincs jövőnk, csak vannak hiányok, de azok nem válóokok. Igaz nem is megcsalási, nem is akartam ezt, csak tényleg túl mélyen belementük a beszélgetesekbe, plusz tetszik is. De nem is ismerkedésként kezdtük.

okt. 27. 12:33
 27/27 anonim ***** válasza:

Miért is várná el hogy hűséges legyél!?

Ő is baszi…. mással,speciel a férjével rajtad kívül!

tegnapelőtt 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!