Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házas fél elvárhat hűséget a szeretőjétől?
Tehát ha a házaspár egyik tagja viszonyba kezd valakivel, elvárhatja hogy az hűséges legyen? Neki sincs más a házastársán kívül.
Vagy ehhez semmi joga, hisz a házasságtörés nagyobb bűn, mint a "sima" megcsalás?
Vagy esetleg annyi, hogy komoly célból ismerkedhet, hisz együtt nincs jövőjük, de ne szexelgessen össze-vissza. A szerető jóval fiatalabb.
Házas pasi vagyok.Nekem volt szingli szeretőm fél évig,és a mostani szeretőm is szingli,vele már több mint egy éve tart.
Egyiktől sem vártam,várok monogámiát abban az értelemben,hogy nyugodtan ismerkedjen,komoly kapcsolatot keresve.
Hiszen mi mindig csak "félig" lehetünk pár,titokban.
Velem nem tud elmenni nyilvánosan,pl.kirándulni,
vagy étterembe,moziba stb.
Ha teljes ember kell neki,nyugodtan keressen,bátorítom.
Nincs jogom ebben az esetben hűséget elvárni.
De annyit igen,hogy szóljon,ha van másik pasi.
Ha csak szexelgetni akar mással,azt is meg lehet beszélni,de akkor az nem szeretői kapcsolat,hanem inkább szexkapcsolat.
"De annyit igen,hogy szóljon,ha van másik pasi."
És mondd, a nejednek szóltál, hogy van másik nő? Szánalom alja.
14
12 vagyok
Képzeld,igen,szóltam.
Elképesztő,hogy egyesek mennyire korlátoltan,rózsaszín szemüvegen keresztül látják a dolgokat.
Én azt tenném, amit a házas.Mindig olyat hazudoznék neki, amit hallani akar.Persze, mellette keresnék más kapcsolatot is.
Semmi köze hozzám.
Végre egy őszinte ember. Itt anonimon többen is vállalhatnák ezt. Mert oke hogy a társadalom elítéli, de mégis elég sokan csinálják, szerintem még a többi válaszoló közül is. Én is elítélem, de attól még van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!