Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak minősül egy ilyesmi chat-elés egy férfi és egy nő között?
Figyelt kérdés
Férfi: - Ha nem lenne pasid, legszívesebben már a múltkor rád másztam volna, gyönyörű voltál azon az összejövetelen
Nő: - Ha nem lenne pasim, akkor én meg hagytam volna.
Férfi: - Ha szingli lennél, akkor randiznál velem?
Nő: - Ha szingli lennék, akkor igen.
Stb.
okt. 21. 01:07
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
29 szavazat
2/9 anonim válasza:
Ez nem megcsalás, hiszen nem történt semmi konkrét dolog, viszont elfogadhatatlan viselkedés.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem megcsalás.
Attól még, hogy valaki párkapcsolatban van (legyen az nő vagy férfi) még érezhet más, akár egy idegen iránt fizikai szexuális vonzalmat.
Az meg már más kérdés, hogy ezzel valamilyen szinten a nő adja a férfi alá a lovat, hogy bizony vevő lenne dolgokra, ha nem lenne pasija.
7/9 anonim válasza:
Kettessel értek egyet, illetve érzelmi megcsalás.
8/9 BeefEater válasza:
Ez még nem megcsalás, de megbeszélték, hogy legközelebb szabad a pálya. És akkor az lesz.
9/9 anonim válasza:
Érzelmi, pontosabban szexuális töltetű megcsalás. Szakítsatok mindketten azt legyetek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!