Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szó illik egy ilyen emberre?
Munkahelyemen derült ki nemrég egy olyan sztori amit nem akartam elhinni. Volt egy fiatal házaspár, ott ismerkedtek meg anno. 10 éve voltak együtt. Mindenki szerette őket, kedvesek, aranyosak voltak. Igazi álompár.
A lány 2022 nyarán várandós lett, elment táppénzre. 1 hónappal később jött egy új dolgozó a helyére.
Elég hamar jó barátok lettek a férjjel és elkezdtek keringeni a pletykák, de inkább a csajt szidták hogy egy házas embert próbál elcsábítani. A férjről senki nem feltételezte hogy megcsalná a feleségét.
Ahogy telt az idő már nyílt titokká vált, hogy van köztük valami. Bizonyíték nem volt rá, de egyértelmű volt. Már senki nem állt velük úgy szóba, de ők teljesen jól elvoltak kettesben.
Múlt héten viszont fény derült mindenre, mert lebuktak. Az egyik munkatárs aki nagyon jóban van a feleséggel meglátta hogy a férj autója a szerető környékén parkol.
A feleség úgy tudta, hogy a férje autószerelőhöz ment. Amikor a férj hazaért a felesége azonnal elkérte a telefonját, megtalálta az üzeneteket és kiderült minden. 2 éve rendszeresen összejárt a szeretőjével, elvileg szerelmesek is egymásba de a férj nem akart lépni a gyermekük miatt.
Ami engem lesokkolt az az, hogy az üzenetekből kiderült hogy aznap amikor a feleség szült, a férj este elment a szeretőjéhez és 2x megdugta. Azon a napon amikor a felesége életet adott a gyermeküknek és a kórházban feküdt. Az ilyen ember szerethet-e mást saját magán kívül? Szeretheti-e a gyermekét ha ilyet megtett aznap amikor a világra jött?
Milyen szó illik ilyen emberszabásúakra?
Gerinctelen, érzéketlen férgek.
Az álompárokról gyakran derül ki, hogy valami nem stimmel náluk.
Sajnos ezt így kívülről nem lehet megmondani, hogy mi van a háttérben. Én ezt nem tudom elhinni, hogy valaki 2 éven át nem veszi észre, hogy megcsalják...
Persze a férfi egy gerinctelen, egyértelmű. Viszont egy házasság mindig 2 emberen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!