Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha terhesség alatt csalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha terhesség alatt csalja a férj a feleséget akkor a baba megszületése után ( akit ő akart) már nem szeretőzik?

Figyelt kérdés
okt. 8. 13:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

És ez téged megnyugtat? Téged az kéne foglalkoztasson, hogy a férjed miért az exéhez jár a terhességed alatt, nem az, hogy úgysem tarthat sokáig, mert a nő is házas. Ne haragudj, de ha valaki csak azért nem hagy el engem, mert a másik fél is kapcsolatban van, akkor valójában nem azért van mellettem, mert engem választott, hanem azért, mert a másikkal nem volt lehetősége folytatni, ahol abbahagyták.

Lényegében ebben a történetben teljesen mindegy, hogy kihez jár a férjed, a tény a legfontosabb: téged nem szeret, nem tisztel. Innentől fogva tőlem aztán járhatna Beyoncehoz is.

okt. 8. 15:17
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy foglalt, vagy se a nő mert dugnak és fognak is továbbra is.
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne tudna? Hallottál már a válásról?
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Oké, tegyük fel, hogy megszakad a viszony, mert kiderül otthon a nőnél és véget vet a légyottoknak. Ezután maradéktalanul bízni tudnál benne? Sosem fordulna meg a fejedben, hogy mi van akkor, ha valamiért elválik a nő pár éven belül és megint felkeresi a párodat?

Kérdező! Őszintén, ne nekem írd le, magadban gondold végig, hogy boldog vagy ezzel az emberrel? Egészen biztos, hogy csak a nő a hibás a férjed hűtlenségéért? Kiegyensúlyozott családi hátteret tudtok biztosítani így a születendő gyermeknek?

Jelenleg mindkettőtöknek a gyermek érkezését kéne várnotok, izgalommal készülni rá, hogy érkezik az életetekbe és szeretettel fogadni. Kötve hiszem, hogy ez a jelenlegi állapot miatt így van. A férjed vígan járkál az exéhez, te pedig végiggörcsölöd a terhességet, idegeskedsz, téped magad és ez uralja a gondolataidat. Aztán, ha megszületik a gyerek, rajta fog csattanni minden. Hidd el, tudom, én így nőttem fel.

okt. 8. 15:33
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván hogyha a nő dobná valami által a párod ő keresne más szeretőt hiszen egyáltalán nem szeret és tisztel téged. A gyerekéhez kötődhet HA egyáltalán fog - még nem biztos, nem úgy néz ki - de te csak azért vagy neki, hogy biztos helye legyen. Ha talál valakit BÁRMIKOR a jövőben téged gyerekestül el fog hagyni. Tehát vagy észhez térsz, tervezed az életet egyedülálló anyaként, vagy ne készülj rá egyáltalán és majd kapkodni fogsz ha otthagy. Rajtad múlik.
okt. 8. 15:42
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mióta vagytok együtt? Mennyire volt tervezett a baba? Mióta tart a viszonyuk?
okt. 8. 15:45
 27/34 A kérdező kommentje:
5 év házasság van mögöttünk. , a második közös gyerekünket várjuk . Első házasságomból van egy gyerekem akit szeretettel nevel a férjem . A szeretője 10 hónapja lepet az életébe
okt. 8. 16:28
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ezert csinalt fel hogy szabadon félrek.felhessen mivel ugyse tudsz mit tenni csak lenyelnk.

A kezébe se adnám ilyennek a gyereket.

okt. 8. 18:25
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

"a második közös gyerekünket várjuk "

Hát akkor meg mégis honnan veszed, hogy ha a második megszületik, akkor nem fog félredugni? Hiszen az első után is ezt teszi?

okt. 8. 18:32
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Te eleg regota irogatsz ide.

Onnan indult, ha hozzamesz, onnantol kezdve nem fog e megcsalni, ha elotte igen. Ha megszulsz, nem fog e csalni, ha elotte igen. Tenyleg ekkora labtorlo vagy? Vagy fuggsz tole? Nem tudnal hova menni?

okt. 9. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!