Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg én és a párom vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én és a párom vagyunk a sz.rok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez a poszt elég megosztó és hosszú lesz ezért kérlek mielőtt kommentelsz olvasd el az írást köszönöm.

Röviden az előzményekről a mostani párom (33, akit most hívjuk Rolandnak) a feleségét (43, akit most hívjunk Zsuzsának) több nővel megcsalta mert mert gyermekkori molesztálás miatt nagyon kerülte a testi kontaktust. Ez a kapcsolat 7 évig tartott és van egy szintén ennyi idős fiúk (akit most hívjunk Ödönkének). A történtek ellenére Zsuzsa Rolanddal maradt több okból. A kapcsolatuk már nagyon az utolsókat rúgta amit már a környezetük is látott. Kb 3 éve kerültem én képbe (Hívjunk engem most Larának) mikor elvállalta hogy korrepetál matekból. Már korábban is ismertük egymást hisz a felettünk lévő lakásban laktak Roland családjával és később költöztek mellénk. A kapcsolatunk kialakulásában nem mennék bele hisz az nem lényeges. Tavaly szilveszterkor Zsuzsa egy konfliktus miatt konkrétan betört a lakásunkban és megpróbált megütni édesanyámat ami miatt nagyon haragszom rá és csak a szerencsének köszönheti hogy nem került bajba. Zsuzsa amúgyis elég problémás családból származik. Szülei alkohol problémákkal küzdött és vélhetően neki is voltak(édesanyja egyszer majdnem megölte) a testvére pedig fizikailag bántalmazta. Rolnad ekkor "vette magukhoz". A gyerek is egy érdekes dolog volt náluk Roland úgy volt vele ha lesz lesz ha nem nem. A házasság is csak azért történt meg mert Roland édesanyja akarta. Na de térjünk vissza rám. Mint említettem Roland nem egy nővel ment félre Zsuzsa mellett viszont én voltam az akivel meglépte a különköltözést. Zsuzsának többször mondta hogy válni fog de Zsuzsa mindig azt hajtogatta hogy ő nem válik és megmenti a házasságot. Május óta lakunk együtt Rolandal rokonok albérletében és azóta árnyéka magának. Ebbe több dolog is belejátszik de Zsuzsa is rátett és tesz egy lapáttal. A gyereket nem engedte hozzánk láthatásra mondván nem tudja a lakcímünket (szilveszteri incidens miatt nem merjük neki megadni) és nem akarja hogy velem szívjon egy levegőt Ödönke. Na de Ödönke ő róla azt kell tudni hogy alapból több probléma volt/van vele. Később tanult meg beszélni és a járása is sokkal visszamaradottabb volt kortársainál ami amúgy nem probléma hisz behozható. A valódi probléma igazából a nevelésében van pl a mai napig nem tud egyedül aludni és általában az apjával tudott csak elaludni és ha valami csoda folytán elaludt a saját helyén mindig átment apjához. Zsuzsa sajnos már a kapcsolatunk elején elkezdte ellenünk hergelni ami bizony sok konfliktusokhoz vezetett. A párom sajnos sokszor hagyta hogy gyerek és az anyja manipulálja de ez költözés után megszűnt. A probléma ami miatt írok kb egy hete kezdődött. A párom el akarta hozni hozzánk a fiát mondván hogy lássa mennyire alkalmas láthatásra mert a kicsi kikönyörögte az anyjánál. Alapból nem örültem neki hisz a gyerek már korábban is manipulálta az apját de belementem hátha újra a régi lesz a párom. Bevásároltunk mindenből többezer forintért, én kitakarítottam a lakást egyszóval vártuk. Minden jó volt amíg Zsuzsa nem írt a páromnak hogy "Larácska készüljön arra hogy ki lesz turva Ödön veled akar aludni". Na már ekkor tudtam hogy sokat fogunk szenvedni Ödön miatt de Roland megnyugtatott hogy le fog ülni beszélni a fiával hogyha hisztizik vagy nem fogad nekünk szót akkor azzonal haza viszi. Elindultunk haza mikor a lépcsőház ajtajában Ödön megállt és az ujját rázva közölte velem hogy úgy viselkedjek hogy neki jó legyen mindezt bunkó stílusban. Jó hangosan rárivalltam hogy TESSÉK??? Erre ő úgy megszeppent hogy majdnem elsírta magát és elkezdett rohanni le a lépcsőn. Párom persze erre nem reagált semmit. Hazaúton bementünk boltba ahol olyan kívánságműsort rendezett mintha ő lenne a világ közepe. Hazaérve gondoltam a párom leül vele végre beszélni de ez elmaradt. Ödönről sajnos hamar kiderült hogy sok hiányosság van a nevelésében. Konkrétan keresztbe pisilte a WC-t és lepisilte a kukát amit hosszú másodpercekig röhögve nézett majd otthagyta (apja takarította fel) de a feketeleves csal elalvásnál jött. Nálunk arany szabály hogy mindenki a saját helyén alszik és ezt a párom el is mondta a fiának ám mikor eljött az alvás idő Ödön nem akart egyedül aludni. Este 11-kor olyan szinten elkezdett hisztizni hogy már fuldoklott de végül informáltuk és éjfél után elaludtunk. Én már ekkor tudtam hogy ennek a gyereknek semmi keresnivalója itt. Fontos tudnivaló rólam hogy 6 hónapos kismama vagyok de ez a későbbiekben lesz fontos. Reggel felkeltünk és papalcsintát csináltunk. Ödön ekkor elkezdett kérdezősködni a maganéletünkről (merre van apa munkahelye, mi a cimetek stb) mi persze tudtam hogy az anyjának nyomoz de a párom szerint csak paranoiás vagyok. Reggelinél mondtam neki hogy mosson kezet de nem akart mondván anyával ők nem szokat (micsoda igényes nő). Délután elmentünk az ikeában és az odaúton se fogadott szót. Az apja többször mondta hogy fogja meg a kezem de mindig húzta el majd magyarázkodott hogy miért nem. Mindig mikor nem fogadott szót mondtuk neki hogy akkor hazamegy. Az ikeában hoddogozni mentünk (ami amúgy nem tetszett neki mert hamburgerezni akart de hamar helyére tettük) és az apja azt mondta hogy maradjon velem az asztalnál ami persze nem tetszett neki. Próbáltam vele beszélgetni de még csak rám se nézett és mikor mondtam neki hogy ma is egyedül alszik csak csendben a fejét rázta (én másnap melózni mentem volna és nem volt kedvem megint éjfélkor feküdni) én erre mondtam neki hogy akkor mész haza. Évesnél szintén kijött hogy baj van a nevelésével a hotdogot nyalogatva, csámcsogva ette és akárhányszor rászóltam vagy rám se hederitett vagy lenézően nézett rám. Az ikeában választhatott játékot magának és ő kapásból 3 játékot akart venni de közöltük vele hogy felejtse el. Végül egy majdnem 10.000 forintos bálnát választott amit még csak a kosárba se akart betenni hiába mondtuk neki. A feketeleves viszont itt jött ugyanis a párom 20.000 forintot utalt magának és ennek majdnem a fele a gyerek játékára ment el. Na már most mint mondtam terhes vagyok és rohadtul nem arra gyűjtöttem hogy rinyácskának legyen 1001. játéka. Ekkor hazamentem és kisirtam magam anyának aminek az lett a vége hogy a stressztől úgy begörcsöltem hogy a sürgősségin kötöttem ki. Párommal vártam a mentőket a buszmegállóban sírva és mikor kértem hogy jöjjön ide akkor az volt a válasz hogy pár perc múlva mert rinyácska integetni akart a buszoknak (elvégre is fontosabb hogy a kölyök csápolhasson a buszoknak mint a mentőre váró párod...) végül itt telt be a pohár és közöltem a párommal hogy most azonnal vigye haza a gyereket amit meg is tett. A párommal azóta sokat vitatkoztunk emiatt és úgy érzi hazudtam neki mert úgy mentem ebbe bele hogy nem akartam. A gyerek sajnos neveletlen, erőszakos (régen ütötte apját), koszos (füle fekete volt a piszoktól), érzelmi zsaroló és azt hiszi körülötte forog a világ ráadásul az anyja is azt tanítja neki hogy én csak büdös r..... vagyok akire nem kell hallgatni sőt a párom előtt mondta egyszer hogy a rib... csúnya szó de rám szabad használni. Megmondtam a páromnak hogy gyerektartáson kívül egy forintot ne merjen rájuk költeni mert nem érdemlik meg (tvt, netet, streaming szolgáltatást ő fizeti nekik). Belement hogy október 1-től semmi pluszt nem fizet nekik és a bálna is itt marad (szüleim havi 100.000 forintot adnak és nem azért segítenek hogy vandál Ödönke netflixezhessen). Konkrétan volt olyan hogy Zsuzsa elküldte őt fél kg kenyérért úgy hogy spárban dolgozik és még kifizetni sem akarta. A párom azóta nagyon maga alatt van és úgy érzem ez az én hibám. Nagyon sajnálom szegényt hisz egy okos, csupaszív férfi aki most darabokban van és nem tudom hogy kaparjam össze. Nem várok tanácsot se semmi csak nagyon megviselt az eset (az írás is nagyon összeszedetlen tudom). Ha elolvastad köszönöm.

#láthatás #exfeleség

okt. 3. 21:12
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
 541/647 anonim ***** válasza:
100%

Itt vered magad, hogy nem ti kezdtétek. Hanem ki?

Rolika kezdte azzal, hogy ő választotta ezt a nőt, ő ejtette teherbe, aztán ő bactatta, hogy néz ki, és orrba-szájba csalta.

Te folytattad, azzal, hogy odaevett a fene "korrepetálásra", ami helyett évekig kúrogatott téged IS. Meg előbb kezdtétek a "babaprojektet", mint hogy a kanod elköltözött volna. Elmondhatom a Zsuzsát minden értéknek, de az, hogy utolsó percig inkább megmenteni akarta a házasságát, hogy megmaradjon a gyereke családja, az NEM bűn, nem rossz tulajdonság. Te meg azért akarsz bosszút állni, mert nem adta át a pasiját mosolyogva neked?

Karácsonykor zárat cserélt Rolika és utcára tette a családját. Akkor hol is volt Ödönke? Szerinted ezek után egy feleség félreáll és csendes válás lesz?

Ó, te kis ártatlan.

Tudod, abban igazad van, hogy válás után mindenki visszatér a régi életéhez. Zsuzsa tovább keseríti az életed, ahogy Ödönke is. Rolika elkezd félrekúrni, hiszen boldogtalan, és erre eddig is reflexből ez volt a megoldása. Te meg tovább fogsz vergődni, tele gyűlölettel mindenki iránt, és a saját életed teszed tönkre.

Semmi sem fog megváltozni. Ahogy a házasság, úgy a válás is csak egy papír, nem változik tőle semmi.

Ti soha nem fogtok hármasban boldog kis család lenni.

Ja, de, egy dolog változik meg. Innentől te leszel a szétszült csaj, akivel lehet versengeni Rolandkáért. Tele a világ ilyen rosszindulatú, buta nőkkel, akik attól érzik magukat valakinek, hogy el tudják venni más pasiját, és az a hab a tortán, ha értük a gyereket is eldobja.

Nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy Zsuzsa a konkurencia. Neeem, nem, kis bogaram. A többi csaj, aki épp nem terhes, nem tombol az ex és a fia miatt, akinek vékony a dereka, nem eresek a tőgyei, és alig várja, hogy egy jól kereső pasit fel tudjon szedni. Vagy akinek van saját lakása, kocsija, beindul az egyenruhára, és nagyon meghatódik, hogy szegény Rolika mennyire szenved, mert átverte a nője, valójában utálja a fiát, el akarja tőle tiltani, és álnok módon terhes lett, csapdába csalta. Brühühü, hát melyik negyven körüli nőnek nem esik meg a szíve rajta, és veszi a szárnyai alá ezt a két szerencsétlen sorsú fiút...

Soroljam még?

okt. 6. 08:02
 542/647 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a stílusváltás tetszik a legjobban a gyermekjólétis válaszoló megszólalása óta. Mintha nem is ugyanaz a kezdeti pöffeszkedő kiscsaj lenne ez a mostani meghunyászkodó.
okt. 6. 09:28
 543/647 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem rossz hiszen felcsinált téged miközben felesége volt, de azért előtte szétcsalta több nővel mint a huzat. Téged annyira szeret, hogy másra nincs tekintettel és azonnal kidobta a feleségét a lakásból, majd elment hozzátok lakni. Igaz azóta se vált még el, de mit számít az, semmi se számít mert ő jó apa. Szalmaszálakba kapaszkodsz, igazából téveszméid vannak, de a tudatalattid, saját magad becsapni nem tudod. Eddig el voltál hiszen Ödön nem volt képben, de most már egyenesen fossol mikor hagyj el a párod és könnyebb a gyerekre, anyjára fogni. Minden egyes gondolatoddal az előzőnek mondasz ellen. Ezt nevezik kognitív diszonanciának:

"Az elmélet alapgondolata, hogy amikor valamilyen új információ vagy tapasztalat ellentmond a korábbi elképzeléseknek vagy ismereteknek, akkor disszonanciát, belső feszültséget élünk át."

Egy hete feltűnt a gyerek és mivel úgy utálod mint a szart mert neveletlen, mert az anyja vére is csörgedezik benne így az is baj, hogy a bálnát nem tette a kosárba. Előhoztad, hogy "békás" - piszkos a füle, de kitisztítani se te és főleg az apja nem tisztította ki (ne írd, hogy igen mert nem igaz!).

Kanapén altattad volna ahelyett, hogy már vetettek volna neki ágyat. Persze a matrac nagyon jó ötlet volt nehogy normális ágyon aludjon. Amióta ott volt nálatok csak ment a fenyegetőzés, hogy takarodik haza és végül el is érted. De most azért rezelsz, hogy a párod haragszik rád és mi lesz később, mikor fog titeket szétválasztani. Mondom téveszméid vannak.

Továbbá Zsuzsa egy elmebeteg hiszen ő képes volt harcolni a családjáért. Az nem lehetséges véletlenül se, hogy a Rolika össze-vissza ígért neki fűt-fát, hogy igaz, hogy félredug, de nem hagyja el. Zsuzsa a bolond mert nem szexelt vele állandóan, megérdemli, hogy megcsalták. Az se igaz, hogy a párod érzelmileg zsarolta szex miatt, az se, hogy a pszichológus eszébe se jutott. Holott 100%, hogy teljesen kicsinálta, rendesen depresszióba esett mert sehogy se felelt meg a párodnak és már még amikor később a pszichológus szóba került nem akarta, bár biztos még pénz se volt rá. Zsuzsa tehet az égvilágon mindenről, nincs joga lehordani téged, nem volt oka anyádat majdnem felpofozni pedig Rolika elvitte a gyereket a beleegyezése nélkül amit nem tehet meg!!!

Mindenki (egy pár kivétellel akik szeretők majd partnerek lettek!) egyetért, hogy a legnagyobb szarok te és Roland és olyan imbecil vagy, hogy még jobban bebizonyítod. Reméljük, hogy mindkét gyereket elveszik tőletek és nem fognak szenvedni mellettem sokáig!

okt. 6. 10:06
 544/647 anonim ***** válasza:
71%
melletetttek*
okt. 6. 10:09
 545/647 anonim ***** válasza:
100%

"A nő este berontott hozzánk mert a párom és a (akkor még normális) fia inkább velünk voltak mint vele anyám meg közölte vele hogy takarodjon vissza az alkesz putriba és csak azért nem lett belőle rendőrségi ügy mert a barinője jött ki aki szintén egyedülálló anya albiban (lehet őt is kukázták)."

Mondom, hogy teljesen hígagyú a kérdező és ennek lesz gyereke. Tedd össze a két kezed, hogy nem jelentett fel titeket a Zsuzsa és nem kellett pénzt fizetni neki. Jól írtam anyádnak járt a pofája fölöslegesen amikor nem kellett volna. Tudtam hiszen neked is jár amikor nincs rá indokod, de legalább megmutatod milyen húgyagyú vagy anyáddal együtt. :DDD

okt. 6. 10:23
 546/647 anonim ***** válasza:
100%

A párod csendben és diszkréten akart válni? Akkor talán félremenés helyett a bíróságra ment volna egyenesen! Egyszerűen nem akart válni, így volt a legkényelmesebb. Még saját magának se tudott lakást intézni, ezért kellett anyádék nyakára költözni. Albérletben tengődik, gyerekkel napról napra élve, megtakarítás nuku. Normális lakást nem tud intézni veled, hogy a 2 gyereknek nyugodtan elférjen. Mondhatsz itt bármit, ezek tények. Sőt, ha jobban belegondolunk a csendben válás valószínű a csendben való lelépést takarja nálatok!

Apu is elvált szülők gyermeke? Na hát akkor pontosan kellene tudnia, hogy min megy át a gyermeke! Jajj, apák gyöngye belefáradt a kialakult helyzetbe, ezért a szeretett gyermeke képébe, aki már így is kivan, lazán megmondja, hogy nem akarta és konkrétan nyűg neki. Nem azért aludna az apjával, mert ehhez van szoktatva, hanem mert vágyik az apjára, azok után, amiket tett és mondott neki!

Állítólag közös kasszán vagytok, de a párod magának 20 ezreket kiutal(?), aminek a felét a gyerekére meri költeni és ez téged zavar. Meg, hogy a tv és egyéb szórakozási szolgáltatásokat is a párod fizeti nekik. Ezek után, amiket megengedtek magatoknak, főleg ő ez a minimum!

A here pasid tudta nélkül vitte el a saját anya hekyekre a nyáron? Ő meg az anyja akarata ellenére vitte el a gyereket karácsony este a szeretője és annak családja nyakára, miközben anyuka nem tudott bejutni a közös albérletükbe. Senki sem csodálkozik, hogy Zsuzsanna “rátok törte” az ajtót és fel akarta képelni az anyád, aki ugyanolyan neveletlen, mint amilyen te vagy! Nőnek legalább nem ment el teljesen az esze, azért is vitt magával valakit. Valószínű ő vitte vagy hívta a rendőrséget segítségül. Nevekkel kitakarva se tudnád a rendőrségi jegyzőkönyvet kitenni bizonyítékként maradjunk ennyiben. Persze privát info. De azért saját névvel itt is meg máshol is tudod az anyát szidni, kis kutakodás után meg anyuka valódi neve is napvilágot látna agyatlan.

Neked még az iskola padban lenne a helyed, nem pedig lassan a szülő szobán!

Kívánom, hogy a heréd maradjon csak veled és ne akarja már több nő életét tönkretenni!

okt. 6. 10:40
 547/647 anonim ***** válasza:
100%

Jázi, tegnap délután néztem fel ide utoljára. Te meg oldalakon keresztül éjszakába nyúlóan hajtogatod a baromságaidat, mint egy papagáj. Neked ez miért jó? Gyomorforgató a viselkedésed, és ne aggódj Rolcsi is hamar meg fogja unni és egy karon ülő gyerekkel leszel egyedül, aztán nem heti 2-3 alkalommal fogsz a recin tespedni 6 órát, hanem 7/7 nap 12 órában, hogy a taknyod tudjon zabálni. Ezt a rengeteg negatív energiát, ezt a gusztustalan okádék viselkedés miatt remélem gyomorrákot fogsz kapni.

De arra még mindig nem valaszoltál amit kétszer is kérdeztem tőled - TE AKKOR IS ROlCSIVAL MARADSZ, HA TÉGED IS MEGCSAL?

Azért nem válaszolsz, mert kényelmetlen neked erről beszélni. Mert ugyanolyan lábtörlő vagy, mint Zsuzsi. Ugyanúgy tűrnéd Roland közkatona kicsapongását ahogyan Zsuzsa. Egy az egyben ugyanaz vagy, mint az exfelesége, csak 20 évvel fiatalabb kiadásban. Ugyanazt fogod csinálni pepitába. Nem tudom még mindig mire vered magadat. Szégyen, hogy neked gyereked lesz, mert te az a kislány vagy akinek soha nem lesz való a kezébe gyerek.

Kár, hogy nem nyilvános a személyazonosságod! Abban biztos lehetsz, hogy van itt jó pár ember, aki szívesen felpofozna és fel is jelentene. Tényleg okádék ahogy viselkedsz és ha nem változtatsz, a saját gyereked is ahogy elmúlik 18, úgy lelép tőled, mint a sicc. Aztán ha magad alá xarsz, hugyozol bedug egy elfekvőbe és egyedül fogsz megdögleni. Nagyon remélem, hogy így lesz és a karma dolgozik a háttérben!

Sok szeretettel csókollak és ölellek!

okt. 6. 10:49
 548/647 anonim ***** válasza:
13%
És még ti mondjátok, hogy a kérdező rosszindulatú...
okt. 6. 10:54
 549/647 anonim ***** válasza:
73%
Ne haragudj, de sajnos kiérdemelte a rosszindulatomat! Okádék véglény és a legrosszabbat érdemli! Pedig én nem vagyok az a típusú ember aki rosszat kíván másoknak, de megérdemelné, hogy kirohagyjon a gyomra és a saját xarában fetrengve dögöljön meg egyedül! Nagyon nagyon remélem, hogy ez így is lesz majd!
okt. 6. 10:57
 550/647 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy diszkréten akart válni nehogy ő legyen megbélyegezve görénynek, de igen már ott elcseszte, hogy több nővel kufircolt válás helyett. Az az igazság, hogy míg nem jött az ostobaság netovábbja aka LIVE Jasmine addig maradt a hátsóján a faszi hiszen nem lett volna hová beülnie. LIVE Jasmine volt olyan debil az "okos tóni" anyjával együtt, hogy befogadta és náluk baszta a rezet. Jelenleg külön élnek mert az anyja már kidobta őket onnan. Nyilván tervezték a babát csak nem ilyen korán, lol. Elvetettni nem volt pénz, de azért LIVE Jasmine mutogat Zs-re, hogy miért szült babát neki. ZS a földre született sátán és Ö is hasonló lény hiszen ők lesznek a hibásak ha Roland a hímqrva elhagyja a kérdezőt gyerekestül és csak a gyerektartást fizeti, lmao. Roland a hímqva lassan szentté lesz avatva a farka miatt amit bemártott boldog-boldogtalannak és egyértelműen tökéletes apa hiszen ő csak "belefáradt" az apuka kötelezettségeibe. Ő példamutató apuci mert megmondta a saját gyerekének, hogy sosem akarta őt és az Ö zaklatja az apját akinek muszáj védekezni. Az sem probléma, hogy éjfélig hagyták sírni őt, hogy alig kapott levegőt, vagy, hogy enni nem adtak neki hiszen neveletlen a külyök és nem érdemli meg, hogy az apja megölelje, megnyugtassa, vagy estére kapjon egy nyamvadt vajas kenyeret. Az is rendben van, hogy a kérdező anyja is rá rivallt mert éhes volt a gyerek. Ő csak kényszerevő mint a mocskos ZS! Miközben a valóságban LIVE Jasmine és a Roland hím ringyó a démonok akik nem elég, hogy ZS-t sértegetik még most is a gyerekkel ugyanúgy csúnyán viselkednek, terrorban tartsák és még meg is verik. A közös ugyanazt fogja kapni mint Ö. Ebben biztos vagyok.
okt. 6. 11:03
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!