Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Évekkel ezelőtt a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évekkel ezelőtt a házasság előtt megcsaltam, most mertem elmondani. Ti megbocsátanátok a helyébe?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul indult a kapcsolatunk a férjemmel. Állandóan féltékeny volt és veszekedett velem ok nélkül emiatt nagyon megromlott a kapcsoltunk. Közben sajnos egy közös ismerősünk nagyon próbálkozott, hónapokon keresztül kedveskedett nekem, amit én baráti szinten tartottam, eközben még mindig minden napos volt a férjem féltékenysége és veszekedés köztünk, nem voltam szerelmes a másik férfiba, de sajnos nagyon jól esett a kedvessége és a figyelme amíg a párommal még mindig minden napos volt a veszekedés, az intim kapcsolatunk is 0-ra csökkent ami egyébként sem volt sosem rendben, akár még a nőkre is féltékeny volt már. Sajnos mivel közel engedtem magamhoz, a férfi tudta a gyenge pontjaim mert elmondtam neki mit szeretek és mit nem, így olyan helyzetbe kerültem vele hogy egy nap abba kaptam észbe hogy rajtam van.. amit igazából ő kezdeményezett. Észbe kaptam hogy én ezt valójában nem akarom, és le is állitottam a férfit. Sose volt többet. Természetesen azóta sem beszélek a férfivel és megszakitottam minden kapcsolatot vele. Azóta a férjemmel megbeszéltük a féltékenységet, változott nagyon sokat, mintaférj lett, és össze házasodtunk, gyerekünk lett. Elég stabilnak éreztem mostmár a kapcsolatunkat hogy ezt elmondjam neki és megbeszéljük, mert azóta is minden egyes nap lelkiismeret furdalásom volt és bántott a dolog. Viszont most természetes módon teljesen kiakadt és undorodik tőlem, elmondta hogy akárhogy veszekedtünk vagy bármi volt, az ő fejébe soha nem fordult meg a megcsalás. :( Megértem teljesen, legszívesebben én is minden egyes nap szembe köptem volna/ szembe köpném magam mai napig. Most nagyon félek hogy vége lesz a házasságunknak emiatt. Nem tudom mit tegyek hogy helyre hozzam. Nem tudom meg nem történté tenni ami volt, de biztos vagyok benne hogy soha többet nem tennék ilyet. Ezt viszont persze nem hiszi el. Ti megbocsátanátok? Nem kell olyan válasz hogy nem kellett volna elmondanom. De igen. El kellett mondanom, mert nem akarom egy hazug házasságba leélni az életem, és eddig egyszerűen nem volt arcom hozzá ezt elmondani mert nagy szégyen a részemről. Ti megbocsátanátok? Lenne még esély a folytatásra?

szept. 23. 07:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es válaszoló, értem amit írsz, és igazat is adok abban hogy hamarabb kellett volna elmondanom, sőtt meg sem kellett volna tennem. De valamit félre értettél. Nem adtam rá előtte okot hogy féltékeny legyen, mégis erre ment rá majdnem a kapcsolatunk már akkor. És egyáltalán nem a házasság vagy a gyerek miatt érzem stabilnak a kapcsolatot. Hanem elértem azt hogy normálisan le tudtam vele ülni beszélni anélkül hogy az első 2 szó után leharapja a fejem. Mint írtam, egyáltalán nem vagyok magamra büszke, sőtt szembe köpném magam. A gyereket ebbe ne keverjük bele. Ez az én hibám volt, tisztában vagyok vele. Azzal is tisztában vagyok hogy ő sem szent és ő még akkor is beszélgetett mással mikor mi már együtt voltunk, mikor terhes voltam akkor is. Mégsem hagytam el, mégis vele maradtam. Nem csalt meg, de féltékenységre ő több okot adott nekem mint én neki ezen az egy hibán kívül. Ami miatt én a föld alá ásnám magam legszívesebben, ő pedig felháborodva veszekedett velem azon hogy én börtönbe tartom ha mertem említeni hogy rosszul esik hogy mással beszélget a terhességem alatt. Mióta megvan a gyerek is, azóta is volt 1-2 húzása, nem csalt meg, de találtam nem egyszer olyan dolgokat amit nem mondott el, mégsem estem neki hanem leültem vele megbeszélni, engedékenyebb lettem, próbáltam a kedvére tenni. Csakhogy bármit tettem bármikor soha semmi nem volt jó.
szept. 23. 11:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az komoly lehetett, vetkőzéssel 3 perc.

A sliccem nem tolom le 3 perc miatt.

Az előjáték legalább 30 perc🤣🤣🤣

szept. 23. 11:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
De ha állandóan féltékenykedtek akkor minek kellett gyerek?
szept. 23. 12:26
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

"Nem adtam rá előtte okot hogy féltékeny legyen, mégis erre ment rá majdnem a kapcsolatunk már akkor."

Ez nem igaz. Te írtad, hogy a csávó folyamatosan csapta neked a szelet hónapokon keresztül. Ezért volt ő féltékeny. Okkal. Ugyanis te nem, hogy elzavartad volna, hanem ugyanúgy beszéltél vele (aka legyezgette az egódat a másik csávó pedálozása). Szerintem ez teljesen jogos, mert igen is adtál okot a féltékenységre.

De amúgy én voltam olyan pasival aki 7 éven keresztül folyamatosan tényleg ok nélkül, mert soha más férfira nem néztem amíg vele voltam. De nagyon durván tolta a végén már. Én viszont sosem csaltam meg, hanem szakítottam vele, mert nem bírtam. Nektek rohadtul nem kellett volna sem összeházasodni, sem gyereket csinálni. És teljesen mindegy, hogy 3 perc vagy 3 óra volt. Megcsaltad. Más férfi pénisze járt a punádban. Úgyhogy hiába keresel mentséget, nem tüntet fel jobb színben.

szept. 23. 13:45
 15/23 anonim ***** válasza:
40%

"Más férfi pénisze járt a punádban" ezzel az erővel bárki, aki nem szűzen megy férjhez, az egy utolsó r.banc szerinted, mint a középkorban (amikor valójában ugyanúgy nem sokan tartották be ezt az elvet)?

A konkrét esetben pedig: Talán a legjobb lett volna tényleg nem elmondani, ha egy egyszeri, és teljesen lezárt dologról van szó, ami biztosan nem szól már bele semmilyen módon a közös életetekbe. "Ha nem tudom, nem fáj"... Persze meglett volna akkor az esélye még mindig, hogy egyszer majd valaki mástól tudja meg, ami sokkal rosszabb. Ha pedig az én feleségem jönne elő ilyennel, nem fogadnám örömmel persze, de emiatt nem borítanám a házasságot, inkább előre kell nézni. Esetleg még motoszkálhat az emberben a kisördög, hogy kihasználva az asszony rossz lelkiismeretét, vajon mit lehetne kérni tőle engesztelésképpen...

szept. 23. 17:25
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ilyet nem írt 14es, hogy kérdező egy utolsó ...

Ettől függetlenül az, hogy "csak" 3 percig dugtak, elég gyenge mentség.

Kapcsolatban volt, ok szar kapcsolatban. De akkor váltani kell, nem gyereket szülni neki.

szept. 23. 17:28
 17/23 anonim ***** válasza:
77%
15-ös, ne haragudj, de aki kapcsolatban van és mellette másokkal lefekszik, az számomra feslett erkölcsű. Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő. Lehet, hogy középkori felfogásom van, ha azt az elvet vallom, hogyha van valakim akkor nem kefélgetek másokkal sunyiban. De ha neked belefér, akkor hajrá! Az én gyomrom nem veszi be.
szept. 23. 17:46
 18/23 anonim ***** válasza:
33%
17: A többes számban mondott másokkal kefélgetés itt azért nem állt fenn, ha jól értettem, hanem egy évekkel korábbi, egyszeri esetről beszélt a kérdező, persze amennyiben ez az igazság. Amellett, hogy elvileg a kapcsolatot is rendbetették a férjével azóta.
szept. 23. 19:44
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
Huhh, de kötekedős kedvedben vagy! A kérdező a házasság előtt, de párkapcsolatban volt a jelenlegi férjével, amikor egy harmadik féllel belement a 3 perces digidugiba. Biztos velem van a baj, de az én olvasatomban, ez hűtlenség/megcsalás. Mondom, ha neked belefér az, ha megtudod utólag (!), hogy a házastársad félrement amikor már együtt voltatok, és téged ez nem zavar, az a te szíved joga! Vàljék egészségre!
szept. 23. 19:52
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo nem minden ember egyforma, de ha szeret a ferjed akkor nem fog tudni elhagyni, sok embert me twtt mar meg a szeretet, volt ra pelda a tortenelemben h megbocsajtottak a hutlenseget, de az biztos h kosd fel a gatyeszt ha megbocsajt mert fog jonni a sok feltekenykedes ellenorizgetes kisbeszamolo hegyjbeszed stb
szept. 23. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!