Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan típusú férfi, akitől többször hallottam már olyan mondatot, hogy " nem kell tudnia x, y-nak erről vagy arról.." ez a típus esélyesebb, hogy megcsalja a feleségét?
Általában ilyenek szoktak lenni az emberközpontú emberkék, akik főként a kapcsolati tőkéjükből élnek. Ennek nyilván van rossz oldala is, ezek az emberek nem olyan precízek, monotonitástűrőek vagy dolgoznak olyan kitartóan mint más beállítottságú emberek. Tehát ők nem azok akik görnyednek az irodában, hanem akik kávézgatnaka többiekkel. Más motivációik vannak, más a rendfogalmuk is teljesen (illetve nálunk sokszor voltak megbízhatatlannak vagy people pleasernek beállítva). Ezzel viszont nincsen semmi baj, csomó munkához ez kívánt, mondjuk sales vagy ügyfélszolgálati területen, esetleg vendéglátáson, hogy ilyen extra módon tudj törődni az emberekkel, más munkákon meg nem kell ez (backoffice, kutató, stb.).
Én az utóbbi típus vagyok, és sokszor rossz tapasztalatom van az ilyen emberekkel, mert tudom, hogy eltérő értékrendünk van, viszont szerintem ettől még nem megbízhatatlanok ők magánééletileg. Viszont ha te nem tudsz benne megbízni, akkor ne tedd, fölösleges azzal kínoznod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!