Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szerelmes lesz a szeretőjébe akkor ki a felelős? A szerető mert el csábította vagy a feleség aki hónapokig nem látja a férje érzéseit?
11
Hát ez néha lehet bonyolultabb azért... Pláne, ha gyerekek vannak, meg közös ház, hitel, stb. Vagy úgy van vele, hogy a házastársát úgyse érdekelné. Tudok olyan párról, akiknél szex nincs, meg csomószor mondja a feleség, hogy nem szereti a férjét.
Nem azért írom, mert valaha is lettem volna megcsaló, csak azért vannak árnyaltabb dolgok is a világon.
12, attól, hogy "kényszerűségből" van együtt két ember, nem lesz kevésbé bűnös az, aki csal. Egyszerűen csak azért, mert hűséget fogadott. Ha annyira rossz, váljon. A gyerekeknek (tapasztalat) nem tesz jót, ha egy szar kapcsolati minta rögzül, főleg, ha állandó harctér az életük, ami jellemző az ilyen utálják egymást, de mindketten gyávák válni kapcsolatokra. A gyerekre hivatkozni sima kifogás.
Tudom, hogy sok remek kifogás van a maradásra, de akkor tartsa be a szabályokat, vagy közösen engedjenek belőle a házastársával.
Az eltervezett megcsalás mindig sima gyávaság, mindegy mi a körülmény. Fél, hogy nem talál mást, fél, hogy anyagilag nagyot bukik, fél, hogy kiesik a gyerekei életéből, valami(k)től fél, hogy őt rosszul fogja érinteni és ezért nem kockáztat. Ez önzés és gyávaság.
Ebben a témában én nem látok árnyalatokat. Vagy letolja a gatyáját, megszegve a szavát, átverve a társát, vagy nem.
Ismertem én olyan férjet,aki már 4.feleseget fogyasztotta,egyhez sem volt hűséges természetesen,ilyen volt a "vére". Kollégám volt és eléggé rámstartolt,meg sokakra másokra is. Az aktuális feleségét is arról a munkahelyről szedte össze,már bocsánat,hogy csúnyán fogalmazok. Szerintem sem neki,sem az előző felesegeknek nem volt semmi bűne,azon kívül,hogy ennek a f.sznak nem volt elég 1 fix nő.
Bocs,de nem hiszek abban,hogy csak az a férj dug félre,akinek otthon problémája van. Sokaknak csak az agyukban van probléma,hogy ilyen felfogással egyáltalán van pofajuk megjazasodni és életeket cseszni tönkre. Se gyerek,se közös hitel,se semmi nem tartotta össze egyikkel sem. Ezzel a szegény nővel fogadtak örökbe egy kislányt,mert nem lehetett nekik saját. Kérdezem én,hogy minek?? A belem kifordul azóta is tőle. És nem huszonéves faszirol van szó,aki még ne élte volna ki magát,mára már 50es bőven és ez néhány éve volt.
De akkor arról is meselhetnek,hogy az autós oktatóm is nem 1x tudtomra adta,hogy elvinne pár körre, alig 30as srác, két nagyon pici gyerekkel otthon ,10+ éves kapcsolattal,több éve házasok. Itt is igazán érdekelne,vajon mi bűne van szerencsétlen asszonynak? A kisebb gyerek nem régen lett megcsinalva,már bocsánat ismét a kifejezésért. Ha olyan elcseszett az a házasság is,akkor miért kellett megegy gyerek? Egyébként meg nem úgy tűnt,mint aki utálná a családját és bármi problémája lenne otthon, sőt hangoztatta hogy szereti őket.
Szóval szerintem el kellene felejteni,hogy a megcsalt fél a hibás ,vagy hogy törvényszerűen ő IS hibás. Hagyjuk már.
Természetesen ezt fordítva is így gondolom, feleségekről akik csalják a férjüket,csak mert kapnak egy új f@sztol pár bókot meg stb.
10
Azért hasnyagolja a férjet a feleség, mert nem jó neki a szex. A pasinak is tenni kéne érte, nem csak elvárni.
14
A megcsalt fel is hibas ebben a sztoriban. Ne mondja nekem senki, hogy nem veszi eszre semmibol, hogy a ferje mindenre rarepul, aki kicsit is vonzo szamara. Mindenkit minosit, hogy milyen emberekkel veszi korbe magat. Ha en monogam kapcsoaltra vagyom, akkor nem allok le egy mindenkinek szelet csapo faszival. Vagy ha mar leallok, mert eleinte nem tunik fel, akkor elobb utobb rajovok. De nem gondolon, hogy van olyan, hogy valakit evek ota megcsalnak es meg a leghalvanyabb fogalma sincs rola.
16
És honnan veszed, hogy nem kölcsönös a megcsalás?
Lehet,hogy észreveszi,de akkor annyi bűne van,hogy naiv. Tudom,sokan hisznek a tundermeseben,hogy majd értük megvaltozik valaki,aztán mégsem,de ezt nem nevezném hibanak. Én nem ismertem a korábbi nejeket,az aktuális sem dolgozott már a cégnél,amikor én oda kerültem. De valószínűleg az ilyen vissza tudja fogni magát azelőtt,akit éppen a legjobban kinézett magának. Gondolom,hogy neki nem dicsekedett azzal,hogy a korábbiakkal hogy bánt.
Nekem ezt leszámítva nem volt bajom az említett foszerral,jó munkaerő volt és nem ártott a légynek sem,ott segített,ahol tudott. Nekem is segített osszetuningolni a bicajomat pl a céges szervizben,annak ellenére,hogy nem mentem bele a jatekaiba. Es nem is tagadta,hogy O nem uj tarsat keres, mert O szereti a nejet, de mindig vagyik az ujra. Gondolom a mostani nejet nem így halozta be.. de mindegy is igazabol,ez csak réteg.
Alairom,az esetek nagy szazalekaban a kapcsolat kihuleseert mindket fel tesz. De akkor sem a megcsalás a megoldas. Ha valakit meg az anyagiak tartanak össze és már semmi más,akkor is lehetne nyílt lapokkal játszani,aztán elheti mindket fel boldogan a szabadidejet massal. De a masik szemebe belehazudni.. hát nem tudom,nekem nemgyerebe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!