Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajod megcsal az első évfordulós nyaraláson egy pultossal akkor mit teszel?
Mondjuk ha az első évfordulós nyaraláson volt lehetősége becsiccsenteni és elmenni a pultossal, akkor ott azért te sem voltál teljesen toppon... Nem mintha mentegetni akarnám, mert nyilván a megcsalás az mindig védhetetlen, de azért bazz, milyen évfordulós ünneplés az, ahol külön vagytok?
Egyébként én nem használnám ki, csak megvárnám békességben a nyaralás végét és utána szakítanék. De persze ez én vagyok, nekem nincs semmi aberrált szexuális vágyam, amit amúgy rákényszerítenék másra :D
Nem velem történt, ismerősi körben. Gyomorrontása volt a srácnak, a helyen meg valami táncos est volt és elengedte a csajt hogy jól érezze magát, ne azt kelljen hallgatnia ahogy a srác rókázik. De ez lényegtelen, nem kell megcsalni csak azért mert lehetőség adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!