Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a szeretomnek jobb dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szeretomnek jobb dolga van nalam mint otthon miert nem valaszt engem?

Figyelt kérdés

Fozok ra kedvebe jarok van sokszex, van sajat lakasom. Otthon meg semmit nem kap joforman csak elnek mint akiket odatelepitettek.

Ha mar szexelunk es tobbet kesveskedek neki fura h nem alakulnak erzelmek iranyomba. Normal esetben ez lenne a normalis h aki torodik veled es vonzodas is van ott erzelmek is kialakulnak.

Jo azt megertem h nehez elvalni de azon csodalkozom h erzelmeket nem mutat iranyomba

szept. 5. 21:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék arra, hogy hosszútávon is kinyalnád úgy a seggét, mint ahogyan most teszed, vagy csak azért teszed, hogy téged válasszon? Látom nagyon szeretsz versenyezni, de érzelmeket így sem tudsz kicsikarni a pasiból.
szept. 6. 13:40
 22/25 A kérdező kommentje:

Igen hosszutavon is kinyalnam mert ezt nem direkt csinalom csak igy fejezem ki a szeretetem.

Amugy szerintem szeret valamilyen formaban csak inkabb a 10 eves hazasokhoz tudnam hasonlitani a kapcsolatunk, mar nem a szex a dominalo a viszonyba. Mar nem irkalunk nonstop egymasnak mint regen,

szept. 6. 13:51
 23/25 A kérdező kommentje:
Elozo valaszoloknak tudom h ok eveket tudnak a hauk mogott, de az evwk alatt ellaposodott a dolog, mar csak mint 1 kozosseg mukodnek, gyerek munka otthoni dolgok, nyilvan nincsennek rosszba de mar az erzelmek kihultek. Ezert gondolnam h felem lehetne erzelem mert en nem 10 eve vagyok vele, es nalunk nincsennek hetkoznapi mokuskerekek penz gyerek hazimunka stb. Mi a dolgok kellemes reszet eljuk meg
szept. 6. 13:54
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

De a masiktol pont ezért nem fog elszakadni, mert azzal már együtt van mondjuk 10 éve.

Nekem is megmondta az ipse, hogy lehet hogy nem a legjobb de legalább már ismeri, és megszokta.

Veled lehet hogy nagyon jó, de nem vagy elég annyira, hogy kilépjen egy fix, ismert kapcsolatbol.

Ez ilyen, fogadd el.

szept. 6. 14:35
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

"10 eves hazasokhoz tudnam hasonlitani a kapcsolatunk"

Akkor az az esélyesebb, hogy lecserel egy izgalmas szeretore, nem az hogy a megunt feleség mellől a megunt szeretohoz cuccok.

szept. 6. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!