Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szeretomnek jobb dolga van nalam mint otthon miert nem valaszt engem?
Fozok ra kedvebe jarok van sokszex, van sajat lakasom. Otthon meg semmit nem kap joforman csak elnek mint akiket odatelepitettek.
Ha mar szexelunk es tobbet kesveskedek neki fura h nem alakulnak erzelmek iranyomba. Normal esetben ez lenne a normalis h aki torodik veled es vonzodas is van ott erzelmek is kialakulnak.
Jo azt megertem h nehez elvalni de azon csodalkozom h erzelmeket nem mutat iranyomba
Igen hosszutavon is kinyalnam mert ezt nem direkt csinalom csak igy fejezem ki a szeretetem.
Amugy szerintem szeret valamilyen formaban csak inkabb a 10 eves hazasokhoz tudnam hasonlitani a kapcsolatunk, mar nem a szex a dominalo a viszonyba. Mar nem irkalunk nonstop egymasnak mint regen,
De a masiktol pont ezért nem fog elszakadni, mert azzal már együtt van mondjuk 10 éve.
Nekem is megmondta az ipse, hogy lehet hogy nem a legjobb de legalább már ismeri, és megszokta.
Veled lehet hogy nagyon jó, de nem vagy elég annyira, hogy kilépjen egy fix, ismert kapcsolatbol.
Ez ilyen, fogadd el.
"10 eves hazasokhoz tudnam hasonlitani a kapcsolatunk"
Akkor az az esélyesebb, hogy lecserel egy izgalmas szeretore, nem az hogy a megunt feleség mellől a megunt szeretohoz cuccok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!