Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a szeretomnek jobb dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szeretomnek jobb dolga van nalam mint otthon miert nem valaszt engem?

Figyelt kérdés

Fozok ra kedvebe jarok van sokszex, van sajat lakasom. Otthon meg semmit nem kap joforman csak elnek mint akiket odatelepitettek.

Ha mar szexelunk es tobbet kesveskedek neki fura h nem alakulnak erzelmek iranyomba. Normal esetben ez lenne a normalis h aki torodik veled es vonzodas is van ott erzelmek is kialakulnak.

Jo azt megertem h nehez elvalni de azon csodalkozom h erzelmeket nem mutat iranyomba

szept. 5. 21:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
És elhiszi, amit a pasikája mond. A sanyarú életét, a harpia, lusta feleségét és a házasélet hiányát.
szept. 5. 21:33
 12/25 anonim ***** válasza:
73%
Nem azért kell hogy szeressen, amit teszel érte, hanem a lényedért, jellemedért. Talán a jó szexen kívül, nem tetszik neki az amilyen vagy. Nem minden a külsőség.
szept. 5. 21:41
 13/25 anonim ***** válasza:
53%

Az érzelmek és a szex között nincs egyenes arányosság a férfiak számára.

(Csak egy jòtanács nőként nőnek.)

szept. 5. 22:26
 14/25 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, nem ítéllek el, én is voltam hasonló helyzetben: otthon a feleség egy hárpia volt, ok nélkül csesztette a fickót, rossz lelkiállapotban volt, amikor megismert engem.

Én is hasonló helyzetben voltam, elkövettük azt a hibát, hogy félreléptünk egymással.

Egyre több időt töltöttünk együtt, főztem rá, megkapta a figyelmet, törődést tőlem, amit otthon nem.

Fél év viszony után én elváltam, úgy volt, hogy ő is el fog. Már elkezdtük az új otthonunkat is intézni, hogy ő is pattan.

Aztán egyik hétről a másikra visszahátrált, hogy ő inkább mégis a felesége mellett marad, mert neki jó az az élet, mos rá, ha van kedve főz is néha, közel a munkahelye (neje nevén a lakás, hitel, gyerek nem volt).

És ennyi. Én csak addig voltam jó, amíg kapott egy kis önbizalmat, aztán el is felejtett.

szept. 6. 05:33
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
#14 Lehet mégsem volt, akkor hárpia a felesége, mint ahogy beállította. Itt nyilván nem tudom ezt kijelenteni, hogy itt biztosan ez volt. De volt olyan párom, akinek ha bármit felmertem hozni, hogy beszéljük meg teljesen normális hangnemben a lehető legnormálisabban már cseszegetésnek vette. Szóval szerintem az éremnek mindig két oldala van.
szept. 6. 11:46
 16/25 anonim ***** válasza:
31%
#14. Okos.
szept. 6. 11:58
 17/25 A kérdező kommentje:
Lehet nem harpia de sztem ugy nem nyalja ki a segget meg ugy nem torodik vele mint en
szept. 6. 12:48
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#17. Van összehasonlítási alapod, vagy csak az elmondásból következtetsz? Arra biztosan nem gondoltál, hogy ők éveket tudhatnak a hátuk mögött együtt. Míg, te csak a seggét nyalod, mint írtad.
szept. 6. 12:55
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

13

Nőknél sem

szept. 6. 13:34
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

17

Ez a nők által gyakran elkövetett hiba és téveszme.

szept. 6. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!