Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a férjem, lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem, lehet hogy ezzel végleg alá ástam a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek és biztosan megkapom majd a jelzőket , de megértem.

29 éves vagyok, 2 éve férjnél, a kapcsolatunk nem zökkenő mentes. Ő megcsalt engem még 4 éve, de túltettem rajta magam. AZóta sajnos vannak hullámvölgyek, tavaly volt egy 1 hónapig külön élés is.

A történet dióhéjban annyi hogy marketing asszisztens vagyok egy nagy HR cégnél, a főnököm pár évvel idősebb nálam és régóta flörtölt velem, de eddig hárítottam.

2 év után pályázta az előléptetésért és a főnőköm egy munka vacsoránál szerette volna megbeszélni mivel nagy felelősség a manager poszt.

A beszélgetés végére már ott tartottunk hogy dupla fizetés és céges auto is jár a pozicióhoz cserébe töltsek vele egy hétvégét. Végül bele mentem , a férjemnek azt hazudtam hogy továbbképzésen veszünk részt pesten. Szörnyen bánt az egész, tudom hogy ami tettem megbocsáthatatlan és gátlástalan is. szeretném elfelejteni az egészet és boldogan élni. A munkát inkább felmondom és keresek mást, nem érdemlem meg. Lehet még esélyünk a közös életre? hiszitek vagy sem, de szeretem a férjem.

szept. 5. 11:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A fő kérdést mindenki olvasta, aki a magyarázatot is.

Innentől nem volt agysebészet kitalálni a folytatást...

szept. 5. 14:40
 12/26 anonim ***** válasza:
#11 Nem baj ha nem éred fel ésszel a mondandóm jelentését. Mindenkit el kell fogadni.
szept. 5. 14:59
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő is megcsalt téged akkor 1:1 az állás. Szerintem megérdemelte,most már csak le kell ülni őszintén,és tiszta lappal kezdeni,ha még mindig egymást akarjátok.
szept. 5. 15:01
 14/26 anonim ***** válasza:

Ezt a sztorit elhittem.

Dupla fizu és cégautó!!! AUUUUUU!

szept. 5. 15:07
 15/26 anonim ***** válasza:

Akkor élj nyugodtan abban a hitben, hogy hatalmas felfedezést tettél az idézett résznél 🤣

Mindenki más már megnyitás előtt tudta, hogy meg LETT ba$zva 😂

szept. 5. 15:09
 16/26 anonim ***** válasza:
#15 Még mindig nem érted. De nincs is ezzel baj, csak csendben lennél buta. :)
szept. 5. 15:12
 17/26 anonim ***** válasza:

Hidd el, a legelejétől értettem, mi volt a lényeg...

De ha visszaolvasod magad, te is rájössz, hogy szó szerint értelmezve hülyeséget írtál, attól függetlenül, hogy a célod nem ez volt 😏

szept. 5. 15:19
 18/26 anonim ***** válasza:
#17 Az egyéni szociális probléma, ha valaki csak a szavakat látja, a tartalmat nem.
szept. 5. 15:25
 19/26 anonim ***** válasza:

Látni láttam...

A #11-ben minden rosszindulat nélkül gondoltam, lecsapom ezt a labdát, pont nem feltételeztem, hogy jön az akadékoskodás.

Mikor valaki kiír egy kérdést, ami valójában nem az, mert lent fejti ki, és pl úgy nézne ki, hogy "Megcsaltam a férjem?", majd erre jönnek a szándékos reakciók, hogy "Ezt csak te tudhatod", "Valószínűleg igen", stb, ott is elhinnéd, hogy komolyan azt hiszik, ez a kérdés?....

szept. 5. 15:40
 20/26 anonim ***** válasza:
#19 Pedig már tényleg kezdtem ehinni, hogy érted mire céloztam. De mégse.
szept. 5. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!