Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a férjem, lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem, lehet hogy ezzel végleg alá ástam a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek és biztosan megkapom majd a jelzőket , de megértem.

29 éves vagyok, 2 éve férjnél, a kapcsolatunk nem zökkenő mentes. Ő megcsalt engem még 4 éve, de túltettem rajta magam. AZóta sajnos vannak hullámvölgyek, tavaly volt egy 1 hónapig külön élés is.

A történet dióhéjban annyi hogy marketing asszisztens vagyok egy nagy HR cégnél, a főnököm pár évvel idősebb nálam és régóta flörtölt velem, de eddig hárítottam.

2 év után pályázta az előléptetésért és a főnőköm egy munka vacsoránál szerette volna megbeszélni mivel nagy felelősség a manager poszt.

A beszélgetés végére már ott tartottunk hogy dupla fizetés és céges auto is jár a pozicióhoz cserébe töltsek vele egy hétvégét. Végül bele mentem , a férjemnek azt hazudtam hogy továbbképzésen veszünk részt pesten. Szörnyen bánt az egész, tudom hogy ami tettem megbocsáthatatlan és gátlástalan is. szeretném elfelejteni az egészet és boldogan élni. A munkát inkább felmondom és keresek mást, nem érdemlem meg. Lehet még esélyünk a közös életre? hiszitek vagy sem, de szeretem a férjem.

szept. 5. 11:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%
Lehet
szept. 5. 11:27
 2/26 anonim ***** válasza:
52%
Szégyentelen vagy.
szept. 5. 11:34
 3/26 A kérdező kommentje:
Tudom H terápiára kellene járnunk de akkor be kell valljam mi tortent és nincs hozzá merszem
szept. 5. 11:35
 4/26 anonim ***** válasza:
71%
Tartsd meg az előléptetést meg a kocsit, a mai világban sokat számít.
szept. 5. 11:43
 5/26 anonim ***** válasza:
96%

A férjedhez nem hozzámenni kellett volna 2 éve, hanem 4 évvel ezelőtt kidobni amikor megcsalt. Az már csak hab a tortán hogy te is megcsaltad, szerintem belül te is érzed hogy ideje egymástól elbúcsúzni. Az meg úgy látszik, belefér az értékrendedbe hogy a ranglétrán szexuális ellenszolgáltatásért cserébe tudsz feljebb lépkedni, ha már elérted amit akartál, nem most kell az erkölcsös mintanőt játszani utólag.

Attól hogy felmondasz, a szégyen megmarad. Erre mondják azt, hogy késő bánat…

szept. 5. 11:52
 6/26 A kérdező kommentje:
Igazad van, tudom. Nem kellett volna bele menni, de jó volt azt érezni H kívánnak és erdekes vagyok, vonzó. Hiba volt, belátom
szept. 5. 12:05
 7/26 anonim ***** válasza:
80%
Szóval akkor mégsem a jobb poziért meg a céges verdáért térdeltél? Miattad nem tudnak az értelmes, szorgalmas, jó munkaképességű nők feljebb jutni, mert van aki a szájàval meg a pinujàval éri el, ellenben lehet, hogy szakmailag egy nulla. Sajnos itt nem feltétlenül az a baj, hogy férjes asszonyként másokkal kufircolsz, hanem az, hogy prostituálod magadat egy állásért. Csak nem az ócsaira állsz ki, de attól még ugyanaz.
szept. 5. 12:27
 8/26 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy mégis mi értelme volt? Te ezt nem a munka miatt tetted, ha most ezek után csak úgy eldibnád, hanem mert vonzott a másik pasi.
szept. 5. 12:46
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

8.

gondolom a fizetésemelés dupla fizetésért plusz kocsiért nem egyszer kell csak szexelni hanem hetente kétszer

szept. 5. 12:55
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
"a főnőköm egy munka vacsoránál szerette volna" már innen tudtam, hogy meg lesz baszva. A többi csak körítés, meg kifogás.
szept. 5. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!