Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt jelenti a bizalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt jelenti a bizalom?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy pasiba, mielőtt még kiderült volna, hogy házas (közeledett felém, és titkolta, később mondta el). Oké, annyira nem volt nagy a szerelem bennem, így egy darabig így is találkozgattam vele. Aztán volt 1-2 eset, amikor úgy tűnt más nők is lehetnek neki, de ez csak egy sejtés volt, viszont a reakciója erre a következő volt: bizalom nélkül ez nem fog menni. Tényleg? Tehát nős, közben velem csalja a feleségét, de én bízzak meg benne. Ez most nem a férfiak ellen szól, csinálhatja ezt nő is, de ez hogy van?? Akkor a bizalom azt jelenti, hogy ne feltételezzek semmi rosszat róla, és ő így nyugodtan csajozhat?? Már vége köztünk a dolognak, és tudom, hogy nem kellett volna belemenni ilyesmibe, most nem ez a lényeg, hanem hogy megingott bennem minden, hogy bízzak meg valakiben így? Hisz gondolom a feleségének is ezt mondta, hogy bízzon benne, és közben velem volt.. és nem nyitott házasságban éltek, azt tudom.
szept. 1. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég cinikus a csávód és még emellé hülyének is néz.
szept. 1. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
44%

Azért te se vagy semmi,itt nem te vagy az áldozat.

Gondolom nem csak egyszeri menet volt.

Hanem mikor rájöttél,hogy nős utána is gondolom egy ideig még kecmeceltél vele

szept. 1. 10:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Na 2es látom nem megy a lényeg felfogása.
szept. 1. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

2#

Válaszoló vagyok

Gondolom mindezek után személyesen oda mentél a feleségéhez( személyesen nem Facebookon,messengeren vagy emailben vagy sms-ben), őszintén bocsánatot kértél tőle,hogy a férje veled csalta egy ideig.

szept. 1. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a bizalom pontosan ezt jelenti. Amikor azt mondja a férjed, hogy az anyjának segít hétvégén, és te elhiszed. Bízol benne, hogy igazat mondott, és tényleg ott van.

Aztán persze akkor is te vagy a hülye, ha nem veszed észre, hogy megcsal. De akkor is, ha utánajársz, hogy hol van és kivel. Vagy ha belenézel a telefonba.

Ez ilyen nagyon kényelmes leszerelés, a Szentháromság egyike.

1. Bízz benne, illetve bizalom nélkül nem megy. Te vagy a hibás, ha nem bízol.

2. Ne legyél ok nélkül féltékeny, hiszen amíg nem kapod rajta, addig nem tudtátok, hogy megcsal, és addig minden csak ők nélküli féltékenység. Amivel persze más karjába lököd, és csak azért csalt meg, hogy igazad legyen.

(De ha sose vagy féltékeny, akkor az se jó, mert legyezgeti a hiúságát.)

3. Az örök Jolly Joker: ne hisztizz! Ezzel gyakorlatilag mindent le lehet szerelni, ami neki nem tetszik.

Annyiban igazak a fentiek, hogy aki meg akar csalni, az meg is fog, függetlenül attól, hogy te mit teszel. Ugyanis NEM te vagy az oka!

szept. 1. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!