Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha szerelmesen bevállalom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmesen bevállalom a szeretői szerepet, akkor belehalok majd, vagy kiöli az érzéseimet?

Figyelt kérdés

Speciális a viszonyunk, már évek óta. Van szex, napi kontakt, szerelmi vallomások, minden, csak soha nem vállalt fel. Nemrég kiderült, hogy azért, mert végig volt párja. Illetve van is. Akit szeret.

Teljesen összetörtem, kórházba kerültem, egyszerűen nem tudom hogyan lehet innen felállni.

Már 2 hónapja nem beszélünk de olyan szinten hiányzik hogy a falat kaparom. Iszonyatosan szerelmes vagyok belé még mindig. Nem tudok megbírkózni a tudattal hogy végig hazudott. Viszont tudom, ha megkeresném hogy továbbra is legyen köztünk testiség, akkor belemenne. Most ezt is sírva írom, hogy annyira szeretem hogy olyan gyenge vagyok hogy még ezt is elvállalnám, csak lássam, érjen hozzám.

De hosszútávon milyen hatása lesz? Megutálom majd őt? Vagy még mélyebben leszek?

Jelenleg zokogó roham tör rám ha belegondolok hogy másik nőtől jönne, utána felöltözne és másik nőhöz menne. (pedig hányszor megtörtént). Megbolondulnék ha nem válaszolna üzenetben, vagy ha neadjisten még mesélne is a nőről.

De ebbe a szituációba is belehalok, rajongva imádom minden porcikáját, ő is így van felém, nem bírom nélküle. Egész komolyan gondolkodom rajta, hogy azt mondom legyünk szeretők… de lehet ezzel fogom kinyírni magam.

Sehogy se jó 😔😔😔

aug. 27. 09:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó évek óta viszonyt folytattak, szóval még rosszabb a szituáció, a féreg nem vállalta fel és akkor is éveket hagyta magát használgatni,hogy a szavaiddal éljek. Egyszerűen igen óriási ostoba a kérdező és nincs egy darab önbecsülése sem. 🤦
aug. 27. 11:31
 12/21 anonim ***** válasza:
#9-nek írtam.
aug. 27. 11:32
 13/21 anonim ***** válasza:

#8-at kiegésziteném azzal, hogy most akarsz iszonyatosan szenvedni pár hónapot, vagy még évekig talán kevésbé, de folyamatosan?

Megsúgom a hosszabb távú rombolóbb, ráadásul epazarlod a jó éveidet, és elszalasztod a hozzád illő férfit.

aug. 27. 11:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

11.

Basszus én hülye nem tudom miért úgy olvastam, hogy 2 hónapig tartott a románc. De ez így tényleg még gázabb.

Kérdező szedd össze magad mert abnormális, amiben részt vettél és még szívesen vennél. Már amikor nem vállalt fel, vagy nem volt elérhető bizonyos napszakok idején gyanúsnak kellett volna, hogy legyen. Ennyire ragaszkodni hozzá egészségtelen, irány agyturkász minél előbb.

aug. 27. 11:38
 15/21 anonim ***** válasza:
26%

Némelyik válasz rettenetesen érzéketlen és bunkó.

Megtörtént, kész, nem tudsz mit csinálni. Az lenne a legjobb, ha a csávót otthagynàd. Ez jobb nem lesz. Elhagyni nem fogja a nőt, ha meg mégis, akkor mindig ott lesz a bizalmatlanság, hogy téged mikor fog valakivel megcsalni. Szakíts és menj el egy pszichológushoz! Jobb lesz majd idővel. Szerelembe nem szoktak belehalni. Én is sokszor így éreztem, de még itt vagyok. Az érzelmek enyhülni fognak, de a kontaktot teljesen meg kellene vele szüntetni.

aug. 27. 11:55
 16/21 anonim ***** válasza:
34%
Igen rengeteg itt a bunkó ember, ha már válaszolnak, nem tudom mért nem lehet egyel normálisabban fogalmazni.. de ez minden kérdésnél így van általában.
aug. 27. 12:01
 17/21 anonim ***** válasza:
63%
Már nem azért, de miért kéne sajnálni a kérdezőt? Évekig hagyta, hogy a bájgúnár kicseszen vele és meg most is szívesen folytatná a viszonyt. Más már rég elhagyta volna és ha már egyszer kiderült, hogy párja van akkor tudatná őt, hogy mindkettőjűket átverte. A barátnőt a kérdező figyelembe se veszi, csak magát nézi. Ilyen "nőt" miért kéne sajnálni?
aug. 27. 12:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

1.Ez egy függőség, ha ezt tudomásul veszed, akkor elmész pszihológushoz segítséget kérni.

2. Ez az ember nem szeret téged, a párjához ragaszkodik, de igazaból egy önző féreg.

3. Eddig is csak szenvedtél, mert nem vállalt fel. Mostantól kezdve bármit megtenne veled, mert tudja, hogy megteheti, mert te megengedsz neki mindent. Mostantól minden rosszabb lenne, neked. Ő élné továbbra is az életét és lubickolna abban a hazugsághalmazban, amit megteremtett maga körül.

Kell ez a mocsok neked? Válaszd a kevésbé rosszat, hagyd el, és szakíts meg minden kontaktot vele, kevesebb szenvedéssel jár. Ha a másik utat választod, akkor készülj fel hosszantartó szenvedésre és megaláztatásokra is, mert onnantól tényleg csak kapcarongyként és szexbábuként fog használni. Most még méltosággal ki tudnál szállni ebből a helyzetből!

aug. 27. 13:17
 19/21 anonim ***** válasza:

De ez így hogyhogy nem tűnt fel évek óta? Hétvégén se? Ünnepnapokon se? Esténként se? Ennyire speciális nem lehet valami...

Bocsi, de itt nem csak a férfi sáros, hanem te is hogy hagytad. Csávó meg biztos röhögött, hogy 2 nőt (vagy többet is) etet. Persze most nem ez a legempatikusabb megnyilvánulásom az biztos, csak talán ez is segít neked rendbejönni, ha felismered miben vagy.

Az első legfontosabb, hogy tudatosítsd magadban, hogy ez egy függőség és komoly leszokás kell, ami tényleg olyan mint egy drogosnak. Irtó kemény lesz!!!

Én ezt a videót ajánlom (Hogyan lépjek ki a szeretői státuszból?) :

https://www.youtube.com/watch?v=yThIikm4-Co

aug. 27. 14:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Ja és ha szeretne, akkor veled lenne...

Ne legyél szerető, mert megszívod:( Vagyis már szerető voltál, csak ne folytasd.

Másik videó (Mit tegyek ha szerető vagyok?):

https://www.youtube.com/watch?v=TX5oSwAiHXo&t=1s

aug. 27. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!