Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmesen bevállalom a szeretői szerepet, akkor belehalok majd, vagy kiöli az érzéseimet?
Speciális a viszonyunk, már évek óta. Van szex, napi kontakt, szerelmi vallomások, minden, csak soha nem vállalt fel. Nemrég kiderült, hogy azért, mert végig volt párja. Illetve van is. Akit szeret.
Teljesen összetörtem, kórházba kerültem, egyszerűen nem tudom hogyan lehet innen felállni.
Már 2 hónapja nem beszélünk de olyan szinten hiányzik hogy a falat kaparom. Iszonyatosan szerelmes vagyok belé még mindig. Nem tudok megbírkózni a tudattal hogy végig hazudott. Viszont tudom, ha megkeresném hogy továbbra is legyen köztünk testiség, akkor belemenne. Most ezt is sírva írom, hogy annyira szeretem hogy olyan gyenge vagyok hogy még ezt is elvállalnám, csak lássam, érjen hozzám.
De hosszútávon milyen hatása lesz? Megutálom majd őt? Vagy még mélyebben leszek?
Jelenleg zokogó roham tör rám ha belegondolok hogy másik nőtől jönne, utána felöltözne és másik nőhöz menne. (pedig hányszor megtörtént). Megbolondulnék ha nem válaszolna üzenetben, vagy ha neadjisten még mesélne is a nőről.
De ebbe a szituációba is belehalok, rajongva imádom minden porcikáját, ő is így van felém, nem bírom nélküle. Egész komolyan gondolkodom rajta, hogy azt mondom legyünk szeretők… de lehet ezzel fogom kinyírni magam.
Sehogy se jó 😔😔😔
Hát ha téged nem zavar, hogy nyugodtan átvágott téged és a barátnőjét is akkor keresd fel. Majd vagy teljesen megbolondulsz, vagy érzéketlen robot leszel miután megun téged. Ez a kettő lehetőség van.
Még akkor is ha elhagyná érted mert téged ugyanúgy megcsalna mint őt csalta meg veled.
Azért szerelem ide-oda magadat jobban kéne becsülni, sőt szeretni mint a mihaszna férget!
A te bajod!
Ráadásul most sem túl akarsz rajta lenni. Úgyhogy minden értelemben megérdemled a sorsodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!