Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha szerelmesen bevállalom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmesen bevállalom a szeretői szerepet, akkor belehalok majd, vagy kiöli az érzéseimet?

Figyelt kérdés

Speciális a viszonyunk, már évek óta. Van szex, napi kontakt, szerelmi vallomások, minden, csak soha nem vállalt fel. Nemrég kiderült, hogy azért, mert végig volt párja. Illetve van is. Akit szeret.

Teljesen összetörtem, kórházba kerültem, egyszerűen nem tudom hogyan lehet innen felállni.

Már 2 hónapja nem beszélünk de olyan szinten hiányzik hogy a falat kaparom. Iszonyatosan szerelmes vagyok belé még mindig. Nem tudok megbírkózni a tudattal hogy végig hazudott. Viszont tudom, ha megkeresném hogy továbbra is legyen köztünk testiség, akkor belemenne. Most ezt is sírva írom, hogy annyira szeretem hogy olyan gyenge vagyok hogy még ezt is elvállalnám, csak lássam, érjen hozzám.

De hosszútávon milyen hatása lesz? Megutálom majd őt? Vagy még mélyebben leszek?

Jelenleg zokogó roham tör rám ha belegondolok hogy másik nőtől jönne, utána felöltözne és másik nőhöz menne. (pedig hányszor megtörtént). Megbolondulnék ha nem válaszolna üzenetben, vagy ha neadjisten még mesélne is a nőről.

De ebbe a szituációba is belehalok, rajongva imádom minden porcikáját, ő is így van felém, nem bírom nélküle. Egész komolyan gondolkodom rajta, hogy azt mondom legyünk szeretők… de lehet ezzel fogom kinyírni magam.

Sehogy se jó 😔😔😔

aug. 27. 09:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Neee, ne menj vissza.. én is voltam hasonló szituban, visszamentem, de rossz volt nagyon, nekem végül szakember segített, és már teljesen sikerült "lejönnöm" róla. Tényleg nagyon jó volt hogy hozzá fordultam, azt hiszem összesen 3 alkalom volt és nagyon sokat segített.
aug. 27. 09:47
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg komolyan mondom, kicsinálod magad ha a szeretője leszel. Tudom milyen, hidd el sokkal rosszabb mint mikor nem vállát fel és azt hitted nincs senki.
aug. 27. 09:49
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak még mélyebbre csúszol. Valahogy el kell engedned, egy idő után enyhülni kéne a fájdalomnak. Ha nem, akkor keress egy pszichológust. Ha szeretne nem hagyná hogy ide juss, vagy ő tűnne el, vagy szakitana, és veled lenne. De csak kihasznál. Sajnálom
aug. 27. 09:51
 4/21 A kérdező kommentje:
Akinek van ebben tapasztalata ír nekem legyszi privátban, hogy mit tapasztalt melyik része fájt, hogyan történt stb? Minden érdekel! Köszi!
aug. 27. 09:54
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt kéne tudomásul venni, hogy nem szeret senkit magán kívül. A párját valószínűleg veled is csalta, nem te voltál az első szeretője és gyáltalán nem szeret téged sem. Csak a farkát. A párja neki a biztos pont, kényelem, összeköti vele sok minden, te pedig csak szexre vagy. Ilyen férfi miatt ne tedd magad még jobban tönkre. Inkább menj el pszichológushoz ha öngyilkosági gondolatait vannak és lépj túl rajta. Egyébként én borítanék mindent a párjának helyedben!
aug. 27. 10:11
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha téged nem zavar, hogy nyugodtan átvágott téged és a barátnőjét is akkor keresd fel. Majd vagy teljesen megbolondulsz, vagy érzéketlen robot leszel miután megun téged. Ez a kettő lehetőség van.

Még akkor is ha elhagyná érted mert téged ugyanúgy megcsalna mint őt csalta meg veled.

Azért szerelem ide-oda magadat jobban kéne becsülni, sőt szeretni mint a mihaszna férget!

aug. 27. 10:17
 7/21 anonim ***** válasza:
65%

A te bajod!

Ráadásul most sem túl akarsz rajta lenni. Úgyhogy minden értelemben megérdemled a sorsodat.

aug. 27. 10:27
 8/21 anonim ***** válasza:
71%
Ígyis úgyis szenvedni fogsz a végén, már csak az a kérdés hogy most akarsz rajta túlesni hogy ne pazarolj el éveket az életedből valakire aki nem tisztel, nem szeret, vagy majd később?
aug. 27. 11:14
 9/21 anonim ***** válasza:
83%
Az alig létező önérzeted, emberi méltóságod még jobban rombolni fogja. Amúgy hihetetlen, hogy két hónapig kefélt és nem sejtetted, hogy partnere van, sőt még azt is elhiszed, hogy szerelmes beléd. Totál naiv butus tyúk vagy, baromira jól kifogott téged. Olyan felmosórongy vagy, hogy még mennél hozzá vissza azért, hogy továbbra is használjon mint egy ingyenkurwát. No comment! Egyébként az, hogy két hónap szex után ennyire véged van qrva gáz. Szerintem beteg vagy lelkileg és tényleg inkább szakemberre lenne szükséged mint továbbra is ingyenkurwaként létezni.
aug. 27. 11:19
 10/21 anonim ***** válasza:
80%
El kellene gondolkodnod miért kerültél ebbe bele..
aug. 27. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!