Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Chat.hu -n azért írják bele a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chat.hu -n azért írják bele a nők a profiljukba, hogy csak beszélgetni jöttek fel, hogy a párjuk ne gyanakodjon?

Figyelt kérdés

De ha egy jó pasira ráakadnak azért elmennek vele találkára?

Egyik ismerősöm mesélte , hogy a fickója így nem gyanakszik rá és egyébként valóban sok csajnál láttam ezt a kiírást.

aug. 24. 22:07
 1/1 anonim ***** válasza:
90%

Én nagyon régen voltam egy ilyen oldalon de olyan sok végtelenül degenerált utolsó véglény semmirekellő fetisiszta írt rám a semmiből, hogy abszolút jogosnak tartom hogy sok nő kiírja, hogy nem kell neki ilyen. Számomra pont az ilyen férfiak miatt vált használhatatlanná az az oldal, ahol voltam.

Plusz ki lehet egyáltalán rakni magadról képet chat. hu-n? Honnan tudják a nők, hogy jó pasikkal beszélnek...

Plusz azt se értem hogy mi értelme egyáltalán az ismerősöd színjátékának. A párja minden nap leellenőrzi a chates profilját, vagy mi?

És oké tegyük fel hogy a nők egyetlen életcélja hogy megcsalják random fütyikkel a párjukat, de még ha így is van, arra van milliónyi könnyebb, alkalmasabb módszer.

aug. 24. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!