Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyszerűen nem nyugszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem nyugszik a lelkem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

2 évig voltam szerető, mint utólag megtudtam ebből 1 évig már kapcsolata volt a kedves úrnak, csak tőlem eltitkolta.

Amikor kiderült elmondtam mindent a kiscsajnak, de amekkora cirkusz volt, ők olyan nagy vehemenciával küzdöttek egymásért és jöttek össze újra.

Én röhögtem rajtuk akkor, és eltávolodtam tőlük. Nemrég újból megkeresett ez a kedves férfi, hogy már vége van a csajjal, végig engem szeretett, menjek vissza hozzá. Több hónapig fűzött sajnos kb a 3. hónapban már kezdtem hinni neki, amikor elküldték nekem, hogy a csaj Facebookra posztolt közös képet.

Persze elkezdte kimagyarázni, hogy nem tudja miért rakta ki, szólt hogy vegye le… ja annyira szólt neki hogy beszivecskézte…

Szóval én mostmár tényleg letiltottam őt, de azóta is forrok, hogy kétszer tudott belőlem bolondot csinálni. Szóljak ismét a csajnak, hogy megint megcsalta (sajnos történt 2 alkalommal szex) vagy hagyjam őket? Előző alkalommal se értem el túl sok mindent, egyszerűen mindent ki tud dumálni a pali. De ez engem nem nyugtat meg, tombol bennem hogy boldogan éli tovább az életét.

Hálistennek a környezet azért tudja mennyit ér a férfi bőre, lehet a csaj beveszi hogy hűséges, de mindenki tudja hogy viszonya volt velem mert elég nyíltan csinálta, csak mindenki kussol.

2024. aug. 19. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Neked is közös képeket kellett volna csinálni
2024. aug. 19. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálnék semmit elvégre azóta is vele van és ugyanúgy összejöttél vele bár átvágott rendesen. Te ugyanolyan buta vagy mint a barátnője.
2024. aug. 19. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmit,azonkívül hogy lesz.rod és tovább lépsz.
2024. aug. 19. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!