Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri meg szeretőt tartani ?
Miért éri meg szeretőt tartani ha alapvetően minden jól működik a házasságában ?!
Rendszeres szexet kap otthon párkapcsolat is rendben nincsenek veszekedések. Egy 8 éve tartó házasság amiből már 3 éve szeretőt tart. Aki volt ilyen vagy hasonló helyzetben Aba tudta hagyni ? És normálisan folytatni a férjel/feleséggel ? Vagy úgy mar nem volt az igazi ?
Azt tudom, hogy sok házasságban, kapcsolatban, pláne ahol kisgyerek van, van ahol évek óta nincs szex sajnos. Én is hasonló cipőben járok, ffi tag vagyok.
Sosem csaltam meg senkit sem, de már eljutottam arra a szintre, ha a sors összehozna véletlenül egy ugyanevvel a gonddal küzdő gyerekes nővel, akkor igen, szépen hosszútávú diszkrét titkos kapcsolatra lépnék vele, kielégítve mindkettőnk szexuális igényét.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!