Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért éri meg szeretőt tartani ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért éri meg szeretőt tartani ?

Figyelt kérdés

Miért éri meg szeretőt tartani ha alapvetően minden jól működik a házasságában ?!

Rendszeres szexet kap otthon párkapcsolat is rendben nincsenek veszekedések. Egy 8 éve tartó házasság amiből már 3 éve szeretőt tart. Aki volt ilyen vagy hasonló helyzetben Aba tudta hagyni ? És normálisan folytatni a férjel/feleséggel ? Vagy úgy mar nem volt az igazi ?

aug. 18. 23:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami csk nem ok !
aug. 18. 23:15
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Vannak emberek, akiknek egyszerűen igényük van több kapcsolatra is. Ez egyáltalán nem feltétlenül csak a rossz házasság miatt van. Valakinek több figyelem, az újdonság varázsa, a pozitív visszacsatolás, a hódítás öröme mindig kell. Ilyen típus, ilyen ember.
aug. 18. 23:54
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Ki is mondta? Valami híresség.. hogy az egér is megunja mindig ugyanazt a lyukat...
aug. 19. 00:48
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Hát ha ő egérnek érzi a valamijét, bár elég fura lehet. Remélem nem a szagára érti.
aug. 19. 01:20
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
3. Lehet nem tudom:D Valami M betűs mondta, nem jut eszembe a neve. De az is lehet hogy nem
aug. 19. 02:18
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Az emberek szeretnek tilosban jarni. Aztan van gond, ha emiatt elveszítenek mindent, akit felepitettek az evek soran... Ilyen a karma.
aug. 19. 08:36
 7/9 anonim válasza:
67%

Azt tudom, hogy sok házasságban, kapcsolatban, pláne ahol kisgyerek van, van ahol évek óta nincs szex sajnos. Én is hasonló cipőben járok, ffi tag vagyok.

Sosem csaltam meg senkit sem, de már eljutottam arra a szintre, ha a sors összehozna véletlenül egy ugyanevvel a gonddal küzdő gyerekes nővel, akkor igen, szépen hosszútávú diszkrét titkos kapcsolatra lépnék vele, kielégítve mindkettőnk szexuális igényét.....

aug. 21. 12:06
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
A jó házasság titka a jó szerető.
aug. 22. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:
7-8 As. Így van. Ámen. 33 f
aug. 31. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!