Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy igazán jó helyes vonzó férfi hűséges?
Aki azt akarja hinni, hogy minden ferfi/no hutlen, azt ugysem lehet meggyozni az ellenkezojerol. Higgye csak azt, kesz.
Ugyanigy, ha valaki naiv, es nem latja a fatol az erdot -hiaba ment felre szazszor pl a parja- azt sem lehet meggyozni az ellenkezojerol. Felesleges errol vitatkozni.
24. "Ez személyiség kérdése, nem külsőé"
De van összefügg a kettő között ugyanis a személyiséget a környezeti hatások alakítják, befolyásolják és ha valaki jó külsővel rendelkezik akkor általában nagyon sok pozitív visszajelzést kap ami bizony változtatja a személyiséget is
#25 a környezeti hatás egy faktor. A neveltetés pedig egy másik. Illetve az sem mellékes, hogy milyen mintát lát az ember, mikor felnő. Engem 2 exem csalt meg, mindkettő csonka családból jött, és egyik, vagy minkét szülő gyakran cserélgette a partnereit. Egyik sem volt hagyományos értelemben jóképű férfi.
Míg férjem jóképű, sportos, viszont az élete nagy részét a versenysport határozta meg, amit űzött. Nem különösebben csajozott, mert nem volt ideje rá. Szülei a mai napig együtt vannak, szeretik egymást, és ráadásul mindketten kiveszik a részüket a házimunkából, apja az egyik legjobb szakács, akivel találkoztam, anyja pedig a legtündéribb, legodaadóbb nő a világon. Bátyja gimi óta a feleségével van. Mivel a családban mindenki stabil kapcsolatban él, férjem látta/látja, hogy kapcsolat mellett is van élet, ki lehet teljesedni, mint egyén. Legyen ez hobbik, rendezvények, programok. Tehát a kapcsolat számára a stabilitást jelenti, amire építkezni lehet, nem pedig a kalandot, izgalmat. Egy esetet tudnék elképzelni, hogy megcsaljon: ha a kapcsolatunk komolyan zátonyra futna, és találkozna valakivel, akiben ezt a stabilitást látná helyettem, és ezért beleszeretne. Ezt őszintén meg is tudnám érteni. De csak a "hecc kedvéért" kizártnak tartom, hogy ilyet tenne. Meg igazából... Nem is jó a titkolózásban. Egyszer akart meglepi szülinapi bulit rendezni nekem, egy hét után "lebukott". Nemes egyszerűséggel a személyiségével nem fér össze: motivációja nincs rá, és még csak titkolózni se tud, amit tud magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!