Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vitt arra, hogy megcsald a párod/legyen még egy viszonyod?
Figyelt kérdés
aug. 11. 12:48
1/3 anonim válasza:
Kelletlen lett, plusz már nem vett combfixet, akkor se ha kértem.
Dugás közben unott pofája volt.
Nekem meg nem kell ilyen, úgy éreztem hogy nem ezt érdemlem.
Ezért jöttem össze másik nővel, aki már attól elélvezett hogy benyúltam a bugyijába és kicsit simogattam ujjaztam.
Ő kívánt engem, akart engem.
Ezért szakítottam.
2/3 anonim válasza:
Elhanyagoltság, lelkileg megalázás, komplett rám telepedés. Aztán az élet úgy hozta, hogy lett egy szerelmi viszonyom, aminek élvezem minden velejáróját. :)
3/3 anonim válasza:
Fiatal voltam és jól néztem ki. És ha mindezt összepárosítottam azzal a magabiztossággal, amit egy foglalt férfi sugároz...
Minden lehetőséget ki kell használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!