Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Előfordult már mással is ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már mással is ez?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, 6 éve vagyunk együtt a párommal. Úgy érzem, hogy szükségem lenne egy kis izgalomra, van egy srác akivel beszélgetek a párom mellett. Úgy érzem, hogy ő sokkal jobban megért, néha jó lenne vele egy kis időre “elszökni”. Veletek is előfordult már hasonló gondolat kapcsolatban élve? Tudom, hogy nem szabadna, viszont nem akarom elveszíteni a párom, szeretem őt, nem akarom hogy kiderüljön viszont akárhányszor próbálom elnyomni magamban a félrelépés vágyát nem megy.
aug. 7. 16:44
A kérdező szavazást indított:
Én is gondolkoztam màr ezen
Meg se fordult ilyen a fejemben
25 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Az ember nem monogám alapvetően. Ideje lenne beismerni legalább önmagunk előtt, meg persze nem a másik háta mögött kiélni ezeket a vágyakat. Bennem mindig volt annyi, hogy ne feküdjek össze mással, szingliként nyilván más a helyzet, de kapcsolatban a félrelépés úgy gondolom nem elfogadható.
aug. 7. 16:51
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Ohh ige, milyen rettenetes, hogy egy 23 éves, aki 17 éves kora óta együtt van valakivel kicsit kíváncsi, hogy milyen lenne valaki mással...

Ez TERMÉSZETES, az ég áldjon meg mindnekit.

aug. 7. 16:57
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Természetes persze, hogy kíváncsi rá. De nem csak azt írta...

"Tudom, hogy nem szabadna, viszont nem akarom elveszíteni a párom, szeretem őt, nem akarom hogy kiderüljön viszont akárhányszor próbálom elnyomni magamban a félrelépés vágyát nem megy."

Félre akar lépni!!! Ez egyáltalán nincs rendben!

Szakítson azt menjen dugni nyugodtan!

aug. 7. 17:00
 4/13 anonim ***** válasza:
52%

3

Vaaaagy, beszélje meg ezt a párjával. Egyáltalán nem kizárt, hogy a srác is így érez.

aug. 7. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is vess véget a kapcsolatodnak először és aztán szexelgess szintén egyedülálló fiúkkal, vagy legyetek nyitott kapcsolatban.
aug. 7. 17:04
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

#4:

A nyílt kapcsolat csak időhúzás különösen fiatalok között akiknek még más, vagy nagyon kevés párjuk volt. Előbb utóbb úgyis ott fog egyikőjük kikötni, hogy szakítani fog a másikkal.

Nincs baj azzal, hogy ki akarja magát élni, de inkább tegye meg szakítás után és ne csalja meg se konkrétan félrelépés, se nyílt/nyitott kapcsolatban.

aug. 7. 17:07
 7/13 anonim ***** válasza:
35%

6

Ezt hadd döntse el mindenki magának, azt mondom...

aug. 7. 17:10
 8/13 anonim ***** válasza:
69%

#4:

Nem döntheti el egyedül mert párkapcsolatban él. A párjának joga van tudni, hogy más fiúk micsodáját akarja és joga van neki is dönteni, hogy beleegyezik-e nyitott kapcsolatba.

Ha szereti mint írta akkor tessék elé állni és szakítani. Biztos vagyok benne, hogy hiábavaló lesz a nyílt kapcsolat mert úgyis hűtlenség lesz a vége.

aug. 7. 17:12
 9/13 anonim ***** válasza:
38%
8-as: De mondtam én olyat, hogy egyedül dönthet? Azt javasoltam, hogy beszéljen a párjával, mert simán meglehet, hogy ő is így érez.
aug. 7. 17:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy más. De akkor se megy semmire a nyitott kapcsolattal. Nem fognak együtt megöregedni, el fog múlni a "nagy szeretet". Egyébként ha neki 23 évesen eszébe nem jutott mint opció a nyitott kapcsolat akkor nem is fogja megkérdezni, bedobni inkább megy megcsalni.

Ő ahhoz túlságosan is gyáva főleg azért mert tudja, hogy a párja nem egyezne bele és azonnal szakítana vele.

aug. 7. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!