Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a pasiról, aki boldogan előre kitervelten triangulál, es nincs bűntudata, tehát büszke arra amit tesz, hogy téged félrevezet?
Triangulálás= 3 szögelés, megcsalás
Tehat nem véletlenül történik, hogy x idő után szerelmes lesz és megcsal, hanem úgy von be téged, hogy eleve tudja, hogy csak egyik leszel a sorból (és lehet nem is a legfontosabb)
Tudja, hogy csalni fog és élvezi előre, hogy hogy fog majd neked tagadni, gaslightingolni, belőled hulyet csinalni es megbolondítani, elbizonytalanítani….
Es mindezt szántszándékkal, röhögve.
Hátad mögött meg kibeszél téged a ribikkel, akik tudnak rólad, de te róluk nem, jól szórakoznak rajtad!
kb azzal az érzéssel tölt el mint a kutya ami a szőnyegre szarik, aztán jóízűen meg is eszi a cuccot.
nem tudom mi mást lehetne erre mondani.
Egy ilyen gusztustalan emberrel volt dolgom nem rég... Engem aljas módon megalázott kinevetett, más nőkkel is beszélt/udvarolt.
Kegyetlen és görény volt.
Volt benne részem. Összejöttünk, azt mondta hónapok óta nincs senkije. Évekig együtt voltunk, hozzámentem és családot alapítottunk. Amint megszületett a baba, lett egy szeretője.
Ekkor az anyja árulta el, hogy az akkori exét miattam dobta ki, de őt is rommá csalta, csak ő nem jött rá, én meg azonnal.
Egy világ omlott össze bennem. Sok idő kellett, hogy talpra álljak, próbált (és siekrült is neki) még hülyítenie. Már nem éltünk együtt, amikor az szeretőből lett új nőjét velem akarta csalni folyamatosan, csak nem mentem bele. Azóta az a nő ki-be mászkál az életébe, hasonló értékrendű, mint az exférj. Kicsinálják egymást.
Nem jellemzem az ilyet, egyszerűen szavak nincsenek rá. Tudatos az egész, magában röhög és el is hiszi, hogy ő semmi rosszat nem tett.
5 csak mert azok akik mellettem talonoznak nőznek pl, es otthagyom es összejovok vmi macho bmw -sel vagy bármi is lesz, elkezdenek kavarni, bele vannak betegedve, nem akarnak szakitani, meg akarnak venni.
En azt látom hogy siman taposhatom őket meg röhöghetek rajtuk bosszubol. Összemennek olyankor a görények vmi felmosorongyba.
Nekem ez a tapasztalatom hogy addig van csak nagy arcuk mig ott voltam nekik. És mindig az nevet aki utoljára nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!