Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elofordult valakivel ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elofordult valakivel ilyen?

Figyelt kérdés
Mikor a parotok (leginkabb fiukra szeretnek kiterni) nagyon szeretett titeket,legalabbis latszolag, megadott barmit es nyomat se lattatok hogy beszelne massal, megis megcsalt? Ha igen hogyan jottetek ra?
júl. 31. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

A legtöbb ilyen megszületik a fejekben aztán minden tettébe belemagyarázzák a másiknak. Fejezd be a féltékenykedést, simán látszik csak módszerek kellenek, hogy hogyan tudnál nyomozgatni a másik után.

Sőt hamar el is veszíted ezt az embert az ilyes fajta féltékenységi mizériákkal.

júl. 31. 18:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem igazan tehetek rola ha ilyen gondolatok kavarognak bennem. Sok embert kovet konkretan minden elerheto platformon es itt most nokre gondolok, holott o pedig nem beszelget senkivel meg nem kovet ismeretlent. Eleg sokszoe gyanakodom a szavai utan szoval nem okot keresek egyszeruen csak megerzes
júl. 31. 18:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha téged zavar, tedd szóvá.

A problémákat meg kell beszélni a kapcsolaton belül. Ha nem nyitott rá, akkor nincs közös jövőtök, de akkor nem is vesztettél sokat, sőt, időt nyertél magadnak, mert tudod, hogy olyan lóra teszel, olyanba fektetsz időt energiát, akivel hosszútávon nem lesz közös utatok, mert elvekben eltértek.

júl. 31. 18:27
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

Like-ol és kommentel is csajoknak?

A képeit java részt csak azok kedvelik?

Ezekből jöttem rá én is annó. Ránézel az adatlapjára. Ha sok az ilyen akkor lehet hogy többen vagytok egyezerre.

Ha elmegy fürdeni nézz bele a telefonjába, ha ennyire bizonytalan vagy.

Ennyit tudok max mondani, hogy megnyugodj, ha máshogyan nem megy….

júl. 31. 18:29
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egyszerűen csak el kell hagyni, nem kell törődni azzal, hogy félrekufircol-e. Nem bízol benne, nincs értelme tovább vele maradni.
júl. 31. 18:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Mindenhova viszi a telefonjat, de amikor nem akkor volt hogy beleneztem es olyan messenger uzenet nem volt
júl. 31. 18:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt. Minden nap együtt foglalkoztunk a kisbabánkkal (2 hónapos volt épp), munka után összebújtunk, minden este szexeltünk, úgy éreztem minőségi időt töltünk együtt.

Aztán egyik nap tök vêletlenül megláttam, hogy egy csaj írt neki valami olyasmit, hogy "nekem is tetszett".

Este elment aludni, én még játszottam a gépen és hát beléptem a Facebookjába. Pont arról beszélgettek, hogy én folyamatosan megcsalom őt és pasizok, nem törődök a gyerekünkkel, mennyire elhanyagolom őt. Azonnal elkezdtem sírni, ő bocsánatot kért, majd hónapokig éltünk tovább, majd egy naptól kezdve már nem jött haza időben, konfliktusokat generált, a telóját bújta egész nap. Itt már nagyon nem úgy éltünk, ahogy az elején, itt már viszonya volt.

júl. 31. 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Szakíts vele. Ha állandóan nőket követ akkor nem vagy neki elég és ha jelenleg nem is hűtlen a jövőben az lesz.
júl. 31. 18:35
 9/11 A kérdező kommentje:
akkor is ha azok a nők nem követik őt? leginkább snapet használ (minek törölné mert félti a streakjeit) és imessaget de azokat nem tudtam megnézni
júl. 31. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:
63%
Nem volt ilyen, de nem árt emberismeretet tanulni, hogy legalább azt ki tudsz szűrni, hogy ki az aki biztonságosan kötődő típus, vagy legalább afelé törekszik...
júl. 31. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!