Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elofordult valakivel ilyen?
A legtöbb ilyen megszületik a fejekben aztán minden tettébe belemagyarázzák a másiknak. Fejezd be a féltékenykedést, simán látszik csak módszerek kellenek, hogy hogyan tudnál nyomozgatni a másik után.
Sőt hamar el is veszíted ezt az embert az ilyes fajta féltékenységi mizériákkal.
Ha téged zavar, tedd szóvá.
A problémákat meg kell beszélni a kapcsolaton belül. Ha nem nyitott rá, akkor nincs közös jövőtök, de akkor nem is vesztettél sokat, sőt, időt nyertél magadnak, mert tudod, hogy olyan lóra teszel, olyanba fektetsz időt energiát, akivel hosszútávon nem lesz közös utatok, mert elvekben eltértek.
Like-ol és kommentel is csajoknak?
A képeit java részt csak azok kedvelik?
Ezekből jöttem rá én is annó. Ránézel az adatlapjára. Ha sok az ilyen akkor lehet hogy többen vagytok egyezerre.
Ha elmegy fürdeni nézz bele a telefonjába, ha ennyire bizonytalan vagy.
Ennyit tudok max mondani, hogy megnyugodj, ha máshogyan nem megy….
Velem volt. Minden nap együtt foglalkoztunk a kisbabánkkal (2 hónapos volt épp), munka után összebújtunk, minden este szexeltünk, úgy éreztem minőségi időt töltünk együtt.
Aztán egyik nap tök vêletlenül megláttam, hogy egy csaj írt neki valami olyasmit, hogy "nekem is tetszett".
Este elment aludni, én még játszottam a gépen és hát beléptem a Facebookjába. Pont arról beszélgettek, hogy én folyamatosan megcsalom őt és pasizok, nem törődök a gyerekünkkel, mennyire elhanyagolom őt. Azonnal elkezdtem sírni, ő bocsánatot kért, majd hónapokig éltünk tovább, majd egy naptól kezdve már nem jött haza időben, konfliktusokat generált, a telóját bújta egész nap. Itt már nagyon nem úgy éltünk, ahogy az elején, itt már viszonya volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!