Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem 10 éve hozzám se ér... Gondoltam hogy mással leszek... Ti meg érnétek tenni?
Na most meg kellene alaposan gondolni mennyit is ér ez a kapcsolat neked. Mert valamit ad számodra ami miatt eddig kiborítad. Kérdés mit is akarsz.
Ha eddig bírtad vagy tégy bele mindent visszahozd a nemiéletet bele s erre ha nyit oké ha nem akkor válás.
Így korrekt.
ma 14:39-es vagyok
amúgy ezt meg kell beszélnetek, meg dokit is felkeresni és stb és már rég kellett volna
ez mindkettőtök problémája is
szereted, stb de vársz egy évtizedet, hogy egy ilyen kérdést kiírj
ha hlye is, meg úgy szégyenli, meg akármi, hogy beszélni sem tud róla, hát inkább ő sara, bár kicsit te is magadévá teheted
az tuti fix, hogy utána el lelki roncs lesz a csávó, neked meg inkább értésére kéne adnod, hogy menjen el az urulógiára, meg menjetek pszichológushoz mindketten is, bármi is a téma és bármi is lesz is, akár megoldás, akár lezáráshoz megfelelően, amiket egyikőtök sem tud okésan
nem biztos, hogy a megcsalás (az amúgy se) és csak úgy a szakítás oké így simán, pláne ha nem néhány hét-hónapról beszélünk
szerintem nem lehet ebben egy évtizedig lenni, nem lehet, hogy ne jöjjön elő megfelelőképp, akkor meg viták után is annyi lett volna a kapcsolat anno, de te csak némán tűrtél, ő meg némán úgy... nem frankó
amúgy az ilyen csajokat a szórakozóhelyeken úgy ki lehet látni, hogy nem igaz....
ma 14:39 és ma 14:47-es vagyok
Itt mindkét félnél gond van amúgy.
Nőként szexhiány? :D Hagyjuk már! Szeretőt keresel? :D Minden újjadra 100 meg 100 pasi jutna, nevetséges a kérdés. Naponta olyannal dughatsu amilyennel csak akarsz, 18 éves legyen? 15? 42 év 7 hónapos? Barna, vörös, fekete? Mackós vagy szálkásra gyúrt? Csóró vagy gazdag?
Amilyet csak megálmodsz, mind ott lesz a lábaid előtt! Imádom amikor a nők agonizálnak a szexhiány miatt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!