Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, akiket megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiket megcsalt a párjuk, de ezt végül megbocsájtottak neki, mennyi idő volt, amire tényleg megbocsájtottatok?

Figyelt kérdés
jún. 23. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet bocsátani, de elfelejteni nem fogod tudni. Állandóan benned lesz, hogy képes volt rá és, hogy mikor fogja újra megtenni. Oda a bizalom megcsalás esetén és azt még a jó Isten se tudja helyreállítani. Amit nem lehet nem kéne erőltetni!
jún. 23. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Ahhh....másfél év, de rengeteg járulékos kárt fogsz elszenvedni. Még nem dolgoztam fel, de totálisan tönkrementem ebbe. A személyiségem eltorzult, már nem akarok monogám párkapcsolatot, pedig én voltam a hűség és a monogámia címeres képviselője.

Sokat olvastam, nem, nem sokat, krva sokat!!! Pszichológiai könyveket, sajnos a hűtlenség az egy termesztes és elkerülhetetlen reakció egy kapcsolatban. Ezt elkell fogadni, ez van, a hűség pedig egy személyiségzavar mellékbetegsége/állapota,

pszichológiailag ezt írják le.

De az idő, illetve a saját szellemi szünetünk fejlesztése előbb vagy utóbb beéri az egonkat.

Hol voltam?

Ott, ahol ha hűtlenség van egy kapcsoltban annak annyi.

Hol vagyok most?

Azzal bszik a barátnőm akivel akar, mert ez biológiai, pszichológiai és genetikai úton módon kivédhetetlen.

Kicsivel több mint másfél év távlatából ide jutottam. Jelenleg itt tartok. Együtt vagyunk, az álomvilág leomlott, már nem várok el hűséget, sem őszinteség, nem várok el senkitől és semmitől semmit, se embertől, se állattól, se növénytől, se semmitől.

Sőt, őszintén megmondom, még örülök is annak, hogy megcsalt, ha nem csalt volna meg, akkor azóta is abba a hülye álomvilágban élnék, hogy hűség, meg őszinteség, meg szeretet, szerelem, bizalom....ugyan....ez mind illúzió.

Ideje ébredned!

jún. 23. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
#2 jól van értjük, hogy cuck vagy, nem kell ecsetelni
jún. 23. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi? Ezt nem értem. Mi az a cuck?
jún. 23. 14:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én elég hamar túlmentem rajta és adtam neki egy második esélyt aztán megint megcsalt. Harmadik esélyt viszont nem kapott, de jó fej voltam, mert adtam neki 1 hetet, hogy elköltözzön.
jún. 23. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Wtf?

Ilyesmire nincsen bocsánat.

Ki lett dobva.

Aztán átjött pampogni az anyja meg az apja.

Én meg elmondtam nekik, hogy gratulálok hogy milyen sikeresen tudtatok kúr vàt nevelni.

Erre esett volna nekem a fater, ezért leütöttem.... Aztán anyu akart megpofozni, de egy felütés után ő is lemondott erről.

jún. 23. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Nehezen bocsájtottam meg. Beleszeretett egy fiatal srácba, és amikor váltunk még a közös cégünk is kellett neki, hogy amit felépítettünk, abból éljék világukat. Így osztozkodáskor az övé lett a cég, az én részem nagy része a ház lett. Az év végén lejáró szerződéseket nem hosszabbították meg, nekem meg pont lett egy cégem mire új szerződést kellett kötni, így a cége bukott. Amint a pénz elfogyott, és néhány hitelt fizetni kellett a kandúr lelépett. Valamikor itt megbocsájtottam.
jún. 23. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Három év.
jún. 24. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!