Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a szerető bevallaná az érzéseit ugy hogy tovabbra is korrekt marad es nem allit valasztas elé?
Jaj édes szívem…. :( nem ismered te a férfiakat…. Dehogy dob ki…( úr isten, tényleg ebben kell gondolkodni, mint egy kismacskát, az út szélére?)
Használ még egy darabig, az érzelmeid miatt élvezi, hogy rengeteget adsz neki. Ezt elveszi, majd miután megunt és talál másik forrást, szépen leépít….
De a kérdésed nem ez volt. Ha én nem lennék szerelmes, de a másik szerelmet vallana, szakítanék nőként. 1. Nem akarnám a másikat kínozni és kihasználni. Nem tudnék annyit adni, mint amennyit ő.
2. Félnék, hogy egyszer bekattan és borít mindent.
"Nem is tenném hisz tudom hogy nem utom meg azt a mércét amit felesége. Nem is mernek vele összejonni ha úgy van mert állandóan azt érezném h nem vagyok elég."
Neked "sincs" baj a fejedben, kicsit se... 🤣
Mondd már meg, miért jobb neked egy nős férfi, mint egy nőtlen!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!