Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek ha a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a szerető bevallaná az érzéseit ugy hogy tovabbra is korrekt marad es nem allit valasztas elé?

Figyelt kérdés
Csak simán elmondja h többet érez de nem feltekenykedik nem mondja válj el. Mit kezdenetek így vele?

jún. 16. 13:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Te vagy a nő?
jún. 16. 13:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodnék a továbbiakról. Lehet,hogy később már többet szeretne a szeretői státusznál. Józan ésszel belegondolva: ha szeretünk valakit nehezen toleráljuk ha máshoz tartozik....
jún. 16. 13:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Véget kell vetni a dolognak, mert innentől kezdve érzelmi kihasználás folytatni a viszonyt, még úgy is, hogy ha a másik hagyná.
jún. 16. 14:14
 4/14 anonim ***** válasza:
szakítanék.
jún. 16. 14:15
 5/14 A kérdező kommentje:
Ilyen könnyen dobnatok azt akivel amúgy jól megvagytok?
jún. 16. 16:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez nem "dobás". A szeretői viszony tudjuk miről szól. Épp' ezért érdemes előre megbeszélni a határokat. Az,hogy minimális érzelmet visz bele bármelyik fél,hozzátartozik. Viszont ha szerelmet érez a másik iránt annak már megvan a veszélye.
jún. 16. 16:55
 7/14 A kérdező kommentje:
Értem de ez a megbeszélés olyan hogy nem tudjuk hogy később nem e kezd el a másik érezni, mert ezt nem lehet irányítani. Én is úgy gondoltam h nem fogok érezni. Aztán később mégis
jún. 16. 18:30
 8/14 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Azért kell erről már az elején beszélni. A szeretői viszony egy "speciális" kapcsolat, nem lehet kizárólag az érzelmekre alapozni,kizárólag akkor, ha mindkét fél részéről benne van a pakliban,hogy ha jól működik a kapcsolat kilép mindkét fél a jelenlegiből.
jún. 16. 18:33
 9/14 A kérdező kommentje:
Megbeszéltuk az elején ennek ellenére mind a 2 nek lettek érzelmei. Először neki majd nekem. De mire nekem is kialakult nála kezdtek elmulni. Még szeretők vagyunk. Elmondása hogy többet érzek de nem mondott rá semmit, de viszont nem dobott ki. Azthittem szakítani fog. Lehet azért nem dobott ki mert nem állítottam választás elé. Nem is tenném hisz tudom hogy nem utom meg azt a mércét amit felesége. Nem is mernek vele összejonni ha úgy van mert állandóan azt érezném h nem vagyok elég.
jún. 16. 18:41
 10/14 A kérdező kommentje:
Mindig az lenne a fejembe h anno a neje minden jobb mint én. Igazából csak azért mondtam el neki mert kikivankozott belőlem. Nem is vártam azt h akkor lépéseket tesz felém. Csak lelombozott h nem mondott/reagált rá semmit.
jún. 16. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!