Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet és azóta minden lépésemet figyeli, semmit nem csinálhatok az engedélye nélkül. Ez természetes ilyenkor vagy ez már egy bosszú inkább?
Egyszer csaltam meg egy alkalmi kalanddal, nem volt szép dolog de megbántam. Kidobott, egy hónapig nem állt szóba velem, folyamatosan bocsánatot kértem, mindennel próbáltam kiengesztelni, végül megbocsátott, de feltételekkel.
A mobilomat, üzeneteimet kb minden nap átnézi, nőkkel nem nagyon beszélgethetek, és a telefonomon be kellett állítani, hogy folyamatosan lássa, hogy hol vagyok. Ha véletlen nem a munkahelyemre vezető úton vagyok, egyből hív és kérdezi hogy mit csinálok. Szórakozóhelyre, haverokkal nem mehetek nélküle csak nagyon ritkán, és akkor is pontos időben kell hazaérnem és időnként felhív hogy ellenőrizze hol vagyok, a munkahelyen is rendszeresen felhív. Mivel szerinte a félrelépés legfőbb oka az alkohol, ha nélküle megyek el sörözni, nem ihatok csak max 1-2 sört, mivel ezt nem tartottam be párszor, azóta közös Revolutot használunk, és egyből értesítést kap ha fizetek, kp meg nem lehet nálam.
Újabban már ezeket a kimenőt is már bizonyos feltételekhez köti, ezt-meg-azt csináljam meg és csak akkor mehetek haverokkal sörözni, egész héten ha egyszer is megmérgesítem valamivel, akkor nem mehetek.
Már 3 hónapja ennek és őszintén szólva kezdek belefáradni, amikor felhoztam neki akkor kiakadt h én most még a bocsánatkérés fázisban vagyok, még jó sok időek kell eltelnie hogy visszanyerjem a bizalmát, addig ne is álmodjak nagyobb szabadságról. Ráadásul ha véletlen felhozom neki hogy egy-két dolog amit követel tőlem, nem fair, akkor csak még rámenősebb, hisztisebb és szigorúbb lesz mindenben, úgyhogy nem is igazán tudok erről beszélni vele.
Hogyan tovább szerintetek, van esély hogy ez változni fog vagy csak rosszabb lesz? Vagy fogadjam el h félreléptem és ezért még jó ideig szívás lesz az életem?
A helyedben feltenném magamnak a kérdést, hogy 1) miért csaltam meg a barátnőmet, 2) azután, hogy megcsaltam, miért akarom visszakapni, 3) a megcsalás után miért megyek le kutyába előtte, miért tűröm a mindennapos megalázást, csicskáztatást?
Ez amiben éltek a megcsalás óta minden, csak nem egyenrangú felek párkapcsolata.
"Egyszer csaltam meg egy alkalmi kalanddal, nem volt szép dolog de megbántam. Kidobott, egy hónapig nem állt szóba velem, folyamatosan bocsánatot kértem, mindennel próbáltam kiengesztelni, végül megbocsátott, de feltételekkel."
Megérdemled a sorsod. Remélem pórázt is köt a nyakadba és levisz néha pisilni, meg sétálni egyet a a parkban.
Annyira nevetséges amit leírtál, hogy kíváncsi lennék pl. mennyit és hogyan, milyen átéléssel szexeltek azóta... 🤣
Vajon szex közben is megy az elszámoltatás? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!