Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kire illik jobban haragudni megcsaláskor? A párodra vagy a csábítóra?
Figyelt kérdés
Nagyon változatos reakciók vannak. Vannak akik a párjukra, vannak akik a csábítóra. És vannak akik senkire vagy mindkettőre, esetleg magukra. Össze vagyok zavarodva. Kire kell haragudni ilyenkor?2024. máj. 28. 13:00
1/44 anonim válasza:
Nem a 3ik fél fogadott hűséget nekem, miért haragudnék rá? Nem neki kell nemet mondania, csak azt lehet elcsábítani aki hagyja magát.
2/44 anonim válasza:
A párodra. A külsős neked nem tartozik semmivel, csakis a párod.
3/44 A kérdező kommentje:
1, Akkor te a párodra. Pedig sokan a harmadik felet. Sok férj például megveri a másik férfit, de a hűtlen feleségét nem. Vagy a nők megtépik a másik csajt.
2024. máj. 28. 13:05
4/44 A kérdező kommentje:
A filmeken is van minden reakció.
2024. máj. 28. 13:05
5/44 anonim válasza:
Mert primitívek, erre nem tudok mit mondani :D
6/44 anonim válasza:
Ne filmekből próbáld megfejteni az életet...
7/44 anonim válasza:
Magadra nem kell, mert ha probléma is van köztetek, nem a megcsalás a megoldása. A csábítóra sem, mert lehet, nem is tudja, hogy akit elcsábított, párja van. Ha tudja, más történet, de ezt hagyjuk most. A párodra kéne haragudnod igazán, de végül is gondolj csak bele, inkább légy hálás neki, hogyha már megtette, legalább kiderült, hogy kivel is vagy együtt. Szóval örülj neki, hogy megszabadulhatsz tőle még idejében. Nyilván, haragszik az ember, egy ideig. Tudom milyen érzés, engem a vőlegényem csalt meg, de utólag örülök, milyen jó, hogy nem mentem hozzá. Rommá csalt volna.
8/44 A kérdező kommentje:
6, A való életben is van mindenféle reakció, a film csak kiegészítés volt. Nincs egységes álláspont úgy tűnik.
2024. máj. 28. 13:10
9/44 A kérdező kommentje:
7, Szerintem többségében tudja a harmadik fél hogy foglalt a kiszemelt.
2024. máj. 28. 13:12
10/44 anonim válasza:
A józan ész azt követeli meg, hogy a párodat kérd számon, hiszen a harmadik fél, ahogy írták is fentebb, nem tartozik neked semmiféle elszámolással.
DE! az egy érthető emberi reakció, hogy ilyenkor mindkét félre haragszik a megcsalt fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!