Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a szeretőm sosem beszél a házasságárol/feleségéről?
Ebből is jól látszik, hogy itt is a kérdezőt jobban érdekli a feleség személye, mint maga a férfi. Sok nőnek a titkos viszony egyfajta elégtétel, hogy "legyőzött egy másik nőt", ő valakinél jobb, franc tudja, ettől nő az önbizalma...
Szegény feleség, ha tudná, hogy a férje mióta félrequur, meg egy évig dumálta ki egy másik nőnek minden dolgukat.
És hogy a kérdésre is írjak, talán tényleg javult a kapcsolatuk, és azért nem fecseg róla, mert valamennyi bűntudata lenne tőle.
Mikor eljátszottam a gondolattal, hogy a pasival, akivel nagyon régóta flörtölünk, vonzódunk egymáshoz, belemennék egy szeretői viszonyba, elgondolkodtam ezen amit írtál.
Biztos hogy nem beszélném ki vele a férjemet, mert épp elég árulás hogy megcsalom. Ő egy alapvetően klassz ember, nem bánt stb. Arról nem tehet, hogy mint férfit, már a hátam közepére sem kívánom, és másfajta intimitás sincs köztünk, semmilyen. Illetve tehet de ez nem akkora bűn, hogy számára idegen férfival kitárgyaljam.
Egyébként meg igenis létezik olyan szeretői viszony, ahol nem csak szex van, hanem a felek szeretik egymást, csak a válás (még) nem kivitelezhető. Csak a korábbi kommemtekre reagálva...
Csak szexre kellesz neki.
Úgy gondolja semmi közöd a házas életéhez. (Teljesen jogosnak tartom) 24/N
Érdekelne téged, ha ezekről beszélne?
Miért is vagytok együtt?
Olvastam a kommenteket, hát jó sok rosszindulatú ember van...
Egy szeretői kapcsolatban nem szokás a megcsalt félről beszélgetni, nem helyén való, ha belegondolsz ez teljesen logikus.
Én is voltam már ilyen kapcsolatban, és amit a kommentelők nem említenek meg, hogy bár ő nem beszél a feleségéről/férjéről, mindent IS TUDNI AKAR a szeretőjének az esetleges párhuzamos kapcsolatáról.
Tehát itt általában nem az van, hogy egyik sem beszél a saját párjáról, hanem az hogy az egyik nem beszél, de ő mindent a legnagyobb természetességgel tudni akar a másikról, minden apró részletet.
"Mit jelent ha a szeretőm sosem beszél a házasságárol/feleségéről?"
Tőle kérdezted már? Mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!