Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem szakit velem ha helyrejott a hazassaga?
Nem volt jo a hazassaguk, ezalatt az ido alatt kerultem en kepbe, megis mondta h csak addig vagyok neki amig megnem oldjak a nejevel a problemakat, nos sikerult rendbe hozni a hazassagot, de engem vegul nem dobott ki.
Nem kerdezem meg tole mert szerintem nem kapnek erdemben valaszt ra.
A hazassaguk fo problemaja az erzelmi eltavolodad es kozos programok hianya volt. Ezek megoldodtak. ezert mar okafogyotta valt h velem lelkizzen velem menjen ide oda vagy ugyanugy van h athiv lazuljunk egyutt, játszunk a gépén, tvzzunk, fozzunk. Ezeket a felessegl is megtudja csinalni.
Szerintetek akkor miert nem dobott ki?
Kerlek ne irjatok a szexet mert van a feleseggel is szex + sokszor vagyok nala de nem a sex miatt csak lazulunk ugyhogy biztos nem a szex. Sokszor akkor is athiv ha megvan a bajom pedig tudja h olyankor nemnszexelek vele ugyhogy ebbol is latszik nem a szex
"sokszor vagyok nala"
Miért?
Maradjon otthon és legyen boldog, te pedig keress olyat, aki téged akar.
2 es de megtudta mondani azert kezdtek ujra ehert dolgoztak rajta h helyrejott
3 as a nem azota nincs mjndig szex amiota helyrejott a hazassaguk,kezdettol fogva nem a szex miatt kezdett ki velem hanem mert szeretethianyos volt, nem kapott odafigyelest torodes otthon
Arra is gondoltam h miattam mukodik a hazassaga, mert amiita velem van kevesbe frusztralt boldogtalan, emiatt nem kotekedik a felesegevel,lehet ha nem lennek akkor az elo faba is belekotne es megint elszarodna neki otthon.
Vagy mar az elete resze vagyok es nem tudna megvalni tolem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!