Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rendezze magában a megcsalt fél a hűtlenséget?
Sajnos megcsalt a barátnőm érzelmileg, hagyjuk, hogy miért, minden bizonnyal nem jó dolgában tette, némileg az én hibám is....ezt hagyjuk is...illetve azt is, hogy döntés meg személyiség kérdése stb...
Már másfél évvel ezelőtt történt, de bennem maradt, pl szex közben, vagy csak ha szexre kerül a sor, egyből az jön a fejembe, hogy mikor fél éven keresztül csalt úgymond, minden bizonnyal voltak olyan gondolatai szex közben mikor rá gondolt, volt pár ilyen aktus, amikor totálisan más volt....ez a mai napig itt van bennem, hogy mi van ha szexelünk és másra gondol, pl rá, vagy egy olyan pasira akivel megcsalt pl, mert az a pasi nálam klasszisokkal jobban nézett ki.
Észrevettem, hogy azóta nem úgy működöm, a megcsalás előtt elég volt ha csak pl a hasamra tette a kezét és már merevedésem is volt, most meg nagyon erősen ki kell zárnom a dolgokat szex előtt, közben és után. Az egész szex számomra egy szó szerinti koncentráció, összpontosító dolog lett számomra. Nem olyan mint előtte volt.
6 éve vagyunk együtt lassacskán, én 31 vagyok, ő 28, én vagyok kb az első férfi az életében.
Egy pszichológussal érdemes lenne ezt kezelni vajon, de számomra az is nagyon megterhelő lenne, újra a felszínre hozni a dolgokat, félidézni stb....
Szakítani nem szeretnénk, ő sem és én sem, mert szeretjük egymást, csak a bizalom lett oda....meg kb minden.
Tudom, hogy a megcsalás patkány egy dolog, de az a probléma, hogy én sem voltam különb vele, amiért végül megcsalt.
Szeritem a #9 válaszoló sejt valamit. KB másfél éve derült ki, két hónappal ezelőttig az életem kb arról szólt, hogy mégis, hogy a francba próbáljak meg úgy kinézni mint az a pasi, borostát növesztettem, neki pl a bőre sötétebb volt, gondolkodtam a szoláriumon, különböző bronzoaito krémeken, dús hajat nem tudok növeszteni mert sajnos kopaszodom, nézegettem az állkapocs feltöltést mert neki szélesebb állkapocsa volt, stb stb stb.
Kb két hónapja jött bennem az, hogy erről leálltam, és már nem akarok úgy kinezni mint az a pasi, mert én én vagyok, és én is leszek, nem más. Csak jön a belém hasító érzés, hogy az a pasi mennyivel jobban néz ki nálam, ezáltal magamat kb a kutya szintjére sorolom, de kezd buzgni bennem a gondolat....elkonyveltem, hogy a barátnőmnek az olyan tipikus jó pasik jönnek be, de mint előbb írtam, kezd buzogni bennem a gondolat, hogy mi van, ha valaki másnak bejönnék, mi van ha valaki másnak tetszenék.
Rengeteget beszélünk erről, és ő azt mondja, hogy ő pont ugyanezeket érezte akkor amikor a megcsalásban volt, meg pluszba ő kapta a degradáló szavakat is.
De kb ezt érzem most, hogy oké, neki nem jövök annyira be, de mivan ha másnak igen. Mondjuk én nem vagyok képes a megcsalásra, de eléggé zavaró, hogy 0-24-ben itt van ez a kérdés a fejem felett. Illetve a szex, már nem is tudom milyen úgy szexelni, hogy nem azokat a gondolatokat akarom kizárni ami a barátnőm fejében van, pl, hogy ő másra, másokra gondol, hanem milyen lehet úgy szexelni, hogy ezektől mentesen, őszintén megmondom már nem is emlékszem milyen úgy a szex.
Ohh nyugodtan hidd el, mindig nálad jobb pasikról ábrándozik.
És van is félnivalód, mert amint jön más akitől egy kis figyelmet kap, újra megcsal vagy el is hagy, ha van egy kis esze.
Amúgy tudod mi a bajod? Nárcisztikus gheci vagy és igazából nem tud rajtad segíteni még pszichológus se.
Amikor nyeregben érezted magad akkor degradáltad a saját beteg agyad miatt és most hogy visszakaptad rájöttél, hogy mégse vagy elégedett saját magaddal és azért szenvedsz.
Rohadék vagy, remélhetőleg meg fog tőled szabadulni, bár neked kéne elhagyni őt.
Tudtam, hogy ide fogunk kilyukadni, én vagyok a gonosz, szemét, valóban, de csak voltam, már tudom, hogy a kimondott szavaknak súlya van, belátom, hogy hibáztam, őszintén megmondom, én már valahol vártam is a dolgot, csak nem a megcsalást, hanem a szakítást, hogy majd szakít és kész, ennyi.
De mivel megcsalt, így fényt derített arra, amiért megtette, arra, hogy én egy bántalmazó voltam, ami nem is annyira hihetetlen, mivel engem is bántalmaztak, az eddigi kapcsolataim kb a bántalmazásom miatt mentek nagyrészt tönkre, szóval a bántalmazás mindig az alanya és a tárgya volt a romba dőlt kapcsolataimnak. Én próbálok változni, beláttam a dolgokat, hogy csúnyán viselkedtem vele, de a félelem, a kiszolgáltatottság és az önbizalmam nagyon megsínylették a dolgot.
Nem nagyon tudok mit kezdeni magammal, bennem van, hogy mi van ha másnak bejönnék, bennem van a szex, hogy milyen lenne úgy, hogy nem ezekkel a gondolatokkal, illetve bennem van, a bizalom, vagyis az eltűnt.
Szornyu volt vegigolvasni.
Ez jobb nem lesz. Te nem tudod feldolgozni a megcsalast. O nem tudja feldolgozni az erzelmi bantalmazast. Mind a ketten serultek vagytok, es csak egymast mergezitek. Jobb lenne kulon, es akkor kapcsolatba kezdeni ha mindketten meggyogyultatok (nem egymassal!).
Bar en akkor basztalak volna ki vegleg, ahogy megjegyzeseket teszel a kulsomre ilyen gyomorforgatoan gusztustalan modon. O nem baszott ki, revansot vett, lefekudt massal aki nem tartotta zsirdisznonak meg mittudomen miket irtal ra. De meg nem bocsatotta, el nem felejtette. Ezt meg most te nem tudod lenyelni. A kovetkezo kapcsolatodban remelem tobb eszed lesz.
Én próbáltam szakítani, nem ment, aztán ő próbált, szintén nem ment, aztán próbáltunk egyszerre szakítani, az sem ment. Sehogy sem megy. Ő nem feküdt le mással, érzelmileg csalt meg, nem testileg, ezt leírtam a kérdésemben.
Valami ilyesmi probléma is van, szokta mondani, hogy hiába mondom neki, hogy tetszik, hogy szép, szex közben is van mikor látja és érzi rajtam, hogy teljesen oda vagyok a testéért, de ugye belé is belévésődtek a dolgok amiket mondtam neki.
Nagyon masszív és tömör problémák vannak bennünk, és csak fetrengünk benne, nekem folyamatosan rossz a kedvem, depis vagyok, frontint szedek, vagy xanaxot, hogy kicsit szabaduljak a dolgok elől.
Úgy érzem, hogy minden egyetemes, születésem óta hordozott hibám, a gyermekkori brutális bántalmazás amit elszenvedtem, hogy totál fordított lovon ültem 31 évig, áhh...minden rám terhelődött, jön a kopaszodás, jött a megcsalás, jött, hogy kiderült, hogy bántalmazó voltam, kiderült, hogy igazából egy szar ember voltam eddig, kiderült sok minden, túlságosan is sok minden egyszerre, néha úgy érzem, hogy ez az egész egy rossz álom, és egyszer talán felébredek, mondjuk én sem jó dolgomban lettem bántalmazó, gyerekként mikor bántalmaztak testileg és lelkileg mégis honnan a fszbol tudtam volna, hogy ez lesz, mond egy 4-7 éves gyereknek, hogy figyelj már, csinálj valamit mert felnőttként egy köcsög leszel....
És a tanulság az, hogy ha szakítottunk volna a megcsalás kiderülésénél, minden bizonnyal tovább mentem volna pár hónap, év sebnyalogatas után, és tovább folytattam volna egy másik lánynál ezt. De így legelább már tudom, hogy valami nem oké velem és ezen dolgoznom kell.....vagy így maradok....
Komolyan keress fel egy szakembert, jó szándékkal mondom, mert nagyon súlyos állapotban vagy.
És valószínű hogy ezek után amiket a baratnodnek mondtál, amit tettél vele, sajnos neki is fel fog kelleni keresni egyet idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!