Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a feleségének?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy kapcsolatom egy nős pasival. Mivel nem igazán tudott időt szakítani a találkozásra, ezért általában valami kamubalhét provokált otthon és ennek ürügyén jött hozzám. Mivel legutóbb több napra akartunk megszökni, óriási patáliát csapott otthon, amit később a felesége is folytatott telefonon és facen, így végül 5 napot voltunk együtt. Mikor hazament a feleségét nem találta otthon és nem is érte el. Kb.1 hét után érte el, amikor a nő bejelentette, hogy válni akar. Ezután a barátom, nem tudom szebben mondani, papucsüzemmódba kapcsolt. Nyílvánosan könyörög a bocsánatáért és hogy menjen vissza hozzá, hosszú, nyílvános bűnbánó posztokat tesz közé (amikben engem és a viszonyunkat egy szóval sem említ), a nő munkahelyère járkál virágcsokrokkal és van hogy sírva könyörög és ígér fűt-fát neki, a családtagjaival üzenget neki. Ezek után én egyszerűen nem tudok rá férfiként tekinteni. Elmondjam a feleségének a viszonyunkat, hogy még véleltlenül se adjon enki esélyt? Már belátom hogy én is és a felesége is jobbat érdemlünk nála.
Szólj neki, mert megérdemli, hogy tudjon róla. Utána remélem megtalál téged, mert te is megérdemled, amit kapsz tőle.
ápr. 26. 13:00
12/44 anonim válasza:
Hát te aztán rendes mocsok vagy. Miért érdemelnél te jobbat? Mi miatt? Magadat minek tartod ha nős, foglalt pasival mumeráztál, most pedig a családját is szét akarod verni? Te vagy a tisztesség példaképe?
Ráadásul csak szórakozni akartál. Az megvolt, nem? Akkor mit zavar, hogy ő vissza akar menni?
És ugye tudtad, hogy foglalt, hogy családja van. Te kavartál be nekik, bár a pasi ugyanúgy hibás de mit akarsz te megbosszulni? Neked aztán van mit moralizálnod.
ápr. 26. 13:07
13/44 anonim válasza:
Nyugodtan mondd el, küldd el, de nehogy aztán seggre ess mert az asszony akkor se hagyja el és nem pasika nem fut utánad. 🤣
ápr. 26. 13:09
14/44 anonim válasza:
*és a pasika nem fut utánad.🤣
ápr. 26. 13:10
15/44 anonim válasza:
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor miért foglalkozol vele?
Tiltsd le, és ennyi. :D
Ha bekavarsz a házasságába egy életre meg fog gyűlölni. Sose lesz a tiéd, így se úgyse. Plusz még lehet a nő is téged fog hibáztatni. Marhára megérné mindez egy olyan emberért, aki állítólag "nem is érdekel".
ápr. 26. 13:22
16/44 anonim válasza:
Ne mond el. A kapcsolatának már amúgy is reszeltek, de ha elmondod akkor téged is az ellenségének fog tekinteni és soha nem lesz köztetek semmi.
ápr. 26. 13:53
17/44 A kérdező kommentje:
Én sem akarom, hogy legyen köztünk valami. Úgy viselkedik mint akit kiheréltek.
ápr. 26. 13:58
18/44 anonim válasza:
Akkor miért foglalkozol vele? Szerintem is érdekel téged a csávó. Nagyon is. Ha elmondod, az asszony szemében (jogosan!) te leszel az antikrisztus. Ha bosszúálló, akkor simán tud neked kellemetlenséget okozni még a közel jövőben. Szerintem is távozz angolosan, ha már volt pofád szeretősdit játszani. Jobbat nem érdemelsz egyébként, maximum az asszony az, aki jól jár azzal, hogy az ilyen férjtől megszabadította a sors. Ja és ne aggódj, tudja nagyon jól, hogy az ura kuffancsolgatott valakit sunyiban. Szerintem csak a kicsinyes bosszú vezérel téged, hogy màsnak legyen szrabb, mint neked.
ápr. 26. 14:29
19/44 anonim válasza:
Úristen. Tudtad hogy felesége van. És még te vagy megsértődve? :D mert ha azt hazudta volna, hogy szingli. Akkor persze legyél felháborodva. De így?
Te tényleg azt hitted, hogy nem a felesége az aki számít neki?
Ebben az egészben te vagy a legnagyobb "buta". Ha meg lebuktatod, még undorító is leszel. :D
ápr. 26. 14:30
20/44 anonim válasza:
Küldd el az asszonynak, hadd tudja meg milyen kétarcú kretént szeretett idáig!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!