Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El lehet hinni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet hinni, hogy egy férfi két nőbe is szerelmes egyszerre?

Figyelt kérdés

Van neki a párja, akinek mindig mindent megbocsát, legnagyobb bűneit is, megcsalást is. De testi dolgok vele nem jók.

És voltam én, akihez kezét lábát törte hogy eljusson egy menet erejéig, és ha arról volt szó hogy ismerkedem, vagy hogy be akarom vele fejezni, akkor megtörten sírva esdekelt, hogy maradjak mert ő sosem fog engem elengedni.

Végén már nagyon tele volt a pohár, és csak azzal magyarázta, hogy sajnálja, nagyon szeret engem, de a párját nem tudja elhagyni... De nem boldog vele, hozzám húzza a szíve. Direktbe rákérdeztem, hogy ugye nem azt akarod mondani, hogy mindkettőnkbe szerelmes vagy? És egyenesen a szemembe mondta, hogy de... Mindkettőnket szereti.

Én ezen annyira felhúztam magam, hogy kiraktam, megszakítottam vele minden kapcsolatot. Nem csak ezért amúgy. De szerintem egy felnőtt ember (már pedig ő 34 éves) nem gondolhat ilyet komolyan.

Én inkább arra tippelnék, hogy egyikünket sem szereti.

Ti találkoztatok már ilyennel? Mi több, ti szerettetek már egyszerre két embert? Tök őszintén, anonim az oldal.

ápr. 24. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

10.

Honnan tudod, hogy jelenleg ez a helyzete? Esetleg valami gonoszkodása visszaütött? Ritka, de előfordul. Mondjuk ha egy még genyábbal kezd, és hozzá képest amatőr.

ápr. 24. 20:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
🤷 El lehet hinni, de aztán majd felébredsz egyszer, hogy az egész csak hazugság volt. Rajtad múlik. 🤷
ápr. 24. 20:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, teljes mértékben tudok azonosulni a helyzettel. Az exem (még korban is megfelel a leírt személynek), ugyanezt művelte velem/velünk. Tehát volt az asszony, aztán bele kerültem én is.

Először szinglinek adta magát, piszok ügyesen lecsavart a lábamról, totál belezúgtam, mondván akkor hagy szóljon a dolog.

Majd egyszer egy este felhív egy idősebb nő, hogy szálljak le az x-y-ról, ő boldog párkapcsolatban él, kopjak le mert elintéz. Na innen bukta volt ugye, undorottam tőle hogy látnom kell, de sírva könyörgött egy találkozóért. Elmondta hogy tényleg van egy idősebb nő neki, de mivel már nem tudja kielégíteni így nem boldog vele. Én vagyok az atyaúristen neki. De a másik viszont a lelkitása, nem tudja elengedni. "Mindkettőnket szeret". Sőt a legjobb az volt, hogy össze akart hozni a nővel, hogy legyünk barinők...

Üreslelkű szociopata.

És valóban ahogy feljebb is irták, kiveszi mindenkiből a részét, egó az egekben. Ide is, oda is csepegtet egy kis figyelmet, és a nap végén jól alussza álmát.

Ne kerülj még megalázóbb helyzetbe, soha ne hagyd hogy csak egy 'szia' erejéig is elérjen téged.

ápr. 24. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:

"Én inkább arra tippelnék, hogy egyikünket sem szereti"

Jó tipp. Ki tudja, hány nője van még melletted...

ápr. 26. 15:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Férfiként sosem maradnék olyan nővel, aki könyörög nekem, hogy maradjak vele...
ápr. 26. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:

"Van neki a párja, akinek mindig mindent megbocsát, legnagyobb bűneit is, megcsalást is. De testi dolgok vele nem jók."

Hány éves vagy...? És még hiszel a mesékben?

Komolyan, úgy adjátok elő a szeretőtök által nektek hazudott történeteket, mintha az lenne a valóság...

ápr. 26. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!