Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a pasitok a szemetek láttára kezdene el flörtölni egy közös ismerőssel?
Tehát az utcán találkoztok, vagy egy rendezvényen és ott kezdené el ezt tenni előtted. Megoldanád egy frappáns válasszal?
Mit tennél, ha a pasi “csak” szerető státuszban van melletted?
Nagyon fontos, hogy az orrod előtt történik és ott kéne valami frappáns megoldás.
Szexkapcsolatban/barátság extrákkal fajta kapcsolatban HA nincs leszögezve előre, hogy csak egymással fekszünk le, másokkal nem törődünk akkor nekem semmi jogom nem lenne szólni, hogy ő miért flörtölget mással. Az megint más HA meglett volna beszélve és természetesen párkapcsolaton belül.
Az utóbbi esetben főleg nézve tiszteletlenség és nem beszélnék vele róla még egy mondatot se hanem elhagynám.
Hogyha valakinek mondani kell, hogy nem illő flörtölni másokkal, habiszi "magától nem éri fel ésszel" azzal nincs miért tovább együtt lennem.
Nekem érett, tisztelettudó férfi kell és nem kisfiú, vagy hűtlen pöcs.
Amúgy hiába is mondanám, hogy ne csinálja úgyis csinálná maximum nem előttem. Fölösleges megkérni arra, hogy fejezze be.
Nem kérdező, nem így van.
Ha nincs lefektetve szexkapcsolatban, fwb-ben, hogy másokkal nem fekszetek le, nem ismerkedtek vagyis nem vagytok exkluzív kapcsolatban akkor nincs jogod elé állni és rákérdezni miért flörtölt azzal a nővel.
Nem vagytok együtt, nincs megegyezve így nyugodtan flörtölhet, ismerkedhet, másokkal is szexelhet ugyanúgy mint te!
Az, hogy te másokkal nem akarsz az a te döntésed. Ő dönthet másképp.
1. Nem lennék senkinek a szeretője/nekem se lenne, tehát ez eleve kizárt.
2. Ha a pasim mellettem flörtöl egy nővel az lapát, bár eleve össze se jönnék olyannal akinek ilyen a mentalitása.
Félreértés ne essék, nem vagyok a flört ellen kapcsolatban, de bizonyos keretek közt. Ha pl.: beülök nehány barátnőmmel egy kávéra/italra valahova és mondjuk a pincér kicsit flörtöl velem és nekem is bejön és én belemegyek ebbe és én is flörtölök, abban nincsen semmi rossz, mert úgysem lesz belőle semmi. Nincs tétje. Ha a férfi csinálja ugyanezt detto.
Vagy az utcán/boltban egy idegennel ha nem a párommal vagyok (mondjuk most nincs de ez más kérdés) és egymásra mosolygunk párszor abban sincs semmi, mert nem lesz belőle semmi.
De egy olyan helyen (pl.: egyetem, munka, hobbikör) ahol a másik fél akár jogosan feltételezhetné, hogy ebből több is lehet, ott már sztem nem oké. Ez csak addig oké (nekem) amíg ez egyértelműen nem arra megy ki, hogy legyen is valami. Csak addig amíg valakivel megállapítjátok egymásról magatokban, hogy "na ő igen, jó pasi/jó csak" és mentek tovább a dolgotokra.
Ha esetleg mégis bepróbálkozik az idegen, azzal sincs semmi baj, meg kell mondani, hogy foglaltak vagyunk ha azok vagyunk kész.
Nekem nem fér bele és teljesen hidegen hagy, hogy kinek mi a joga…. Egyszerűen ízléstelen, ha a másik orra előtt, tehát pár centivel arrébb álló nőnek meg igazítja a ruháját, elkéri a belépő kártyáját l, hogy megnézze a fényképét, hogy milyen csinos. Konkrétan kihúzta a zsebéből a kártyát. Közben úgy néz, hogy folyik a nyála…. Már a másik hölgynek is kellemetlen a szitu…. Mindezt előttem! Nem ez nem oké, és joga lehet bármihez, de nője nem lesz….
Ha nem előttem csinálja nem érdekel. ( kapcsolaton kívül gondolom)
Nem is értem mi jár ilyenkor egy férfi fejében. Elfordultam amúgy és elkezdtem más valakivel beszélgetni, leszarva őt…. Nem leszek közönség. Érdekes, ezután hamar abbahagyta….
Miért vagy vele együtt (bármilyen kapcsolatról is van szó) ha szerinted tiszteletlen?
Megvárod, hogy kiderüljön más nővel volt/van együtt? Elvárod a tiszteletet, de te miért nem tiszteled önmagad kérdező???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!