Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érettebb férfiakat mi motivált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb férfiakat mi motivált a félrelépésre? Hogyan történt?

Figyelt kérdés

Mi volt a gond otthon és miben jelentett megoldást esetleg egy új partner?

Együtt maradtatok a feleséggel? A szeretővel meddig tartott a viszony?

2024. ápr. 16. 23:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%

Már a kérdés sem helytálló.

Mi motivál egy férfit? És egy nőt? Mindenkit más, és más! Különbözünk egymástól, kvázi, nincs két egyforma kapcsolat sem, ezért azt gondolom, rengeteg oka lehet a félrelépésnek. Én például azért, mert a feleségem nárcisztikus, ebből adódóan képtelen kötődni, képtelen velem intim érzelmi kapcsolatot kialakítani, fizikailag meg pláne….

2024. ápr. 20. 21:15
 12/25 anonim ***** válasza:
33%
Az én feleségem meg mindenen görcsöl, mindenért stresszes. Egész nap azt kell hallgatni hogy mitől fél, mi a baja, hogy mit találjon ki hogy ne menjen céges buliba, hogy mi volt tegnap, mi lesz holnap. Agyrém. 1 percre sem képes elengedni magát, folyamatos önkontrol. Emiatt sótlan, unalmas. Ha pedzegetem a testiséget élből elutasít.
2024. ápr. 21. 16:50
 13/25 anonim ***** válasza:
36%

Ugyanaz, mint a fiatalabbakat.

A változatosság gyönyörködtet.

2024. máj. 2. 21:45
 14/25 anonim ***** válasza:
16%
Idegen p*na edzi a f*szt, ahogy a mondás tartja.
2024. máj. 2. 22:35
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
46F vagyok, 23 éve kapcsolatban. Egy ideje gondolkodom a félrelépésen, de nem könnyű, pedig Budapesten lakom. Megbízható, normális nővel tenném csak meg. Online fényképpel nem tudsz ismerkedni. A munkahelyen, baráti körben szintén nem tudsz. Szóval hiába nézek ki normálisan, és sok nő szerint vonzó is vagyok, nem egyszerű. A motiváció nem bonyolult. 23 év után lennék mással. Prosti szintén kizárva. Normálisan szeretnék kapcsolódni.
júl. 22. 15:11
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
Én nem férfi vagyok ugyan, de többször felreleptem a házasság elején. Rengeteg srác volt a múltból, főleg fiatalok, akik udvaroltak, csak mindig lekoptattam őket, viszont mikor férjhez mentem, akkor bepanikoltam és elővettem régi ismeretségeket.
júl. 22. 22:51
 17/25 anonim ***** válasza:
25 év után kell a változatosság, ráadásul a fiatalabb korosztály izgat igazán...
júl. 23. 00:02
 18/25 anonim ***** válasza:
45%

"Emiatt sótlan, unalmas. Ha pedzegetem a testiséget élből elutasít."

Nem pedzegetni kell, hanem ráhasaltatni a mosógépre azt hadd menjen...

júl. 23. 14:23
 19/25 anonim ***** válasza:
36%

"Az én feleségem meg mindenen görcsöl, mindenért stresszes. Egész nap azt kell hallgatni hogy mitől fél, mi a baja, hogy mit találjon ki hogy ne menjen céges buliba, hogy mi volt tegnap, mi lesz holnap. Agyrém. 1 percre sem képes elengedni magát, folyamatos önkontroll."

Ismertess össze vele és kikezelem...

júl. 23. 14:24
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

#19 kikezelem🤣🤣🤣😂😂🙂🙂🤣 azt elhiszem.

Kérdésre válaszolva a kb másfél év szexmentes élet miatt dugtam félre, mert voltak/ vannak igényeim! A férjem nagyon jó ember válás kizárt, emberileg tökéletesen megvagyunk a szex az egy másik kategória!

júl. 23. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!