Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Engem nem érdekel, de nem is zavar, más hogyan vélekedik a megcsalásról.
Nekem mindegy milyen remek oka, mentsége van, a megcsalás férfivel, nővel, krvával, vagy buliban, részegen, drogosan, józanul, egyremegy.
Volt olyan, hogy exem már alig látott ki a fejéből, annyira túllőtt és mégis engem keresett a társaságban, nem mást. Ha valaki ital "hatására" csal, csalt volna az anélkül is, mert eleve nem monogám és/vagy nem szereti már a párját.
kevésbé súlyos dolog, mint színjózanul. az emberben részegen leomlanak a gátlások, bármi egyéb hülyeségre vagy helytelen cselekedetre is jobban hajlik ilyenkor.
de nyilván nem mentség. ahogy ha pl. részegen megüt valaki, arra sincs mentség.
Egyáltalán nem mentesítő körülmény, mert épeszű felnőttnek ismernie kell a határait és nagyjából részegen is tudnia kell felelősséget vállalni. A határ átlépését pedig előtte döntjük el, mikor még beszámíthatók vagyunk. Ezt ezért nem fogadják el baleset és kár okozásánál sem. Én legnagyobb részegségi állapotban sem tudnám megcsalni a páromat!
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!