Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szerető azzal zsarol, hogy kitálal a feleségnek, akkor érdesebb előre bevallani vagy inkább végig tagadni mimdent?
Az én exférjem is ilyenekben reménykedett. Aztán aznap este ment haza lakni anyucihoz, mert a szeretőnek se kellett.
Azóta se volt még egyszer normális nője, bár pár csaj szexre meg rövid távra eleinte akadt. De aztán pár év alatt úgy lepukkant, hogy most már hosszú ideje senkije sincs.
Kérdező, téged is érhet meglepetés.
Oltári tévedés! A feleséged nem verseng érted senkivel, mert ő nem tudja, hogy van harmadik.
Ha a szeretőd borítja a bilit, akkor kiderül, hogy megbocsájt-e, vagy sem. De ebben az esetben is TE fogsz harcolni érte, és nem fordítva. A szeretőd pedig nem téged akar (már), csak szétverni a házasságod.
Nem is kell versengnie senkivel. Imád engem és tudja, hogy én is szeretem őt.
A szeretőm érdekes módon nem ezt mondja, de biztos te jobban tudod😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!