Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a szerető azzal zsarol,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szerető azzal zsarol, hogy kitálal a feleségnek, akkor érdesebb előre bevallani vagy inkább végig tagadni mimdent?

Figyelt kérdés

ápr. 1. 09:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
97%
Korántsem biztos, hogy továbbra is lesz kit megcsalni, ha kitálal a szerető. Max a következő feleseged.
ápr. 1. 14:30
 22/37 A kérdező kommentje:
Gond nélkül találnék másik feleséget, ezzel nincs baj. Csak nem akarok kidobni 10 évet. De korántsem biztos, hogy ha ki is talál a ribi, akkor a feleségem hinni fog neki. Vagy akár még az is lehet, hogy elhiszi, de megbocsájt😉 Úgyhogy mérget még ne igyál rá.
ápr. 1. 14:34
 23/37 anonim ***** válasza:
95%

Az én exférjem is ilyenekben reménykedett. Aztán aznap este ment haza lakni anyucihoz, mert a szeretőnek se kellett.

Azóta se volt még egyszer normális nője, bár pár csaj szexre meg rövid távra eleinte akadt. De aztán pár év alatt úgy lepukkant, hogy most már hosszú ideje senkije sincs.

Kérdező, téged is érhet meglepetés.

ápr. 1. 14:39
 24/37 anonim ***** válasza:
95%
Hát akkor igazából teljesen mindegy a dolog kimenetele és felesleges izgulni, ha a te életedben csak sakkfigurak az emberek.
ápr. 1. 14:39
 25/37 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyen nagypofájú magabiztos barmok szoktak pofára esni. Remelem a feleséged kihajít mint macskát szarni, és még egy szép összeget is legombol rólad váláskor. Sőt elég lenne ha csak ezt a kérdést meglátja.
ápr. 1. 14:40
 26/37 A kérdező kommentje:
Én nem az exférjed vagyuk cicavirág. Amint látod értem egymást marják éppen a nők. Pont az a baja a butácska szeretőmnek is, hogy ő komoly kapcsolatot akarna vele, de nekem ő komolyra nem kell😈
ápr. 1. 14:43
 27/37 anonim ***** válasza:
92%
Kar, hogy van meg egy het a tavaszi szunetbol. Alig varom, hogy az unatkozo iskolas gyerekek visszamenjenek tanulni, es ne itt lopjak a napot.
ápr. 1. 14:49
 28/37 anonim ***** válasza:
94%

Oltári tévedés! A feleséged nem verseng érted senkivel, mert ő nem tudja, hogy van harmadik.

Ha a szeretőd borítja a bilit, akkor kiderül, hogy megbocsájt-e, vagy sem. De ebben az esetben is TE fogsz harcolni érte, és nem fordítva. A szeretőd pedig nem téged akar (már), csak szétverni a házasságod.

ápr. 1. 14:52
 29/37 A kérdező kommentje:

Nem is kell versengnie senkivel. Imád engem és tudja, hogy én is szeretem őt.

A szeretőm érdekes módon nem ezt mondja, de biztos te jobban tudod😃

ápr. 1. 14:54
 30/37 anonim ***** válasza:
95%
atlathatoan kamu kerdes.. tul eroltetett es erzodik a mely fusztraltsag..
ápr. 1. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!